Långbord utomhus vid läger på Tvetagården
Hamburgerfest. Sista kvällen på lägret 2017 bjöds det på både hamburgerfest i det fria och disko.

Sommarläger 2018


Är du sugen på att åka vattenskidor i sommar eller kanske vara med på vattenkrig? Då är SRF:s sommarläger något för dig!

24-30 juni 2018

Veckan efter midsommar samlas vi från hela landet på Tvetagården i Södertälje. Vi kommer att bada, fiska, paddla kanot, grilla korv, sjunga, busa, rida och hälsa på djuren på Torekällberget. Den som vill kan också åka vattenskidor och den som vågar kan vara med på vattenkrig.

Lägret vänder sig till barn mellan 7-16 år. Lägergården är inte lämplig för rörelsehinder.

SJ tåg går till station Stockholm Syd, därifrån åker vi en gemensam buss till Tvetagården. Vi kan också möta upp på Arlanda för de barn som kommer med flyg.

Våra ledare har lång erfarenhet av att arbeta med barn med synnedsättning. Några arbetar professionellt med barn och några är dessutom specialpedagoger eller förskollärare. Vartannat år anordnar vi utbildning i Hjärt- och lungräddning för alla våra ledare. För att kunna göra vistelsen så bra som möjligt för ditt barn och för att kunna tillgodose just ditt barns behov önskar vi att ni meddelar på mail eller telefon om det är något särskilt vi behöver veta om just ditt barn.

Det är mycket viktigt att meddela om ditt barn äter medicin och att ledarna får tydliga instruktioner om hur vi kan hjälpa till med den.

LÄGERPLATS: Tvetagården i Södertälje, Stockholms län

AVGIFT: Medlemmar 1400:-, för två barn 2200:-,icke medlemmar 2000:-, ingen flerbarnsrabatt, inkluderar kost och logi, samt aktiviteter och utflykter under lägervistelsen. Riksförbundet står för barnets buss eller tågkostnader (ej föräldrars)

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 30 april

Ladda ner anmälningsblankett