Mallorca


25 augusti  -1 september och 22 - 29 september

Mallorca är semesterön dit vi svenskar har åkt i över 50 år på semester. Här finns milslånga stränder, vackra bukter, brusande storstadsliv, spännande grottor, lummiga dalar och rara små byar. Här finns medeltidsborgar, kloster och renässanspalats. Trots allt detta är ön inte större än Gotland.

Vi åker till den långa, välskötta sandstranden Playa de Palma som är den bästa i hela Palmabukten. Den sträcker sig med vit finkornig sand ända från utkanten av Palma och fem kilometer framåt.

Hotellen har ett fantastiskt läge vid stranden i Ca'n Pastilla nära ortens charmiga centrum. Poolområde med solstolar och poolbar finns.

Myndigheterna på Balearerna tar ut en skatt för hotellövernattningar på ca 1.65 - 2.00 euro/person/natt. Skatten betalas direkt vid incheckning med kort eller kontant.

Ca 9.600 kr och ca 10.500 inkl del i dubbelrum med balkong, frukostbuffé, mat på flyget, transfer från flygplatsen, avbeställnings-skydd. Priset varierar beroende på avgångsort och typ av rum. Avgång från Stockholm, Göteborg, Malmö. Ving.