Dubai


8 - 15 november

Förenade Arabemiraten består av sju emirat varav Dubai är ett av dem. Vi landar i Dubai men kommer sen att åka till ett av de andra emiraten: Ras Al Kaimah.
Här väntar ett solsäkert klimat, underbara stränder, mat från världens alla hörn och ett överflöd av shopping.

Hotellet ligger mitt på stranden med vajande palmer mot en knallblå himmel och strålande vyer över Persiska viken.

Man kan följa med på ett antal utflykter bl.a. till världsmetropolen Dubai med sina skyskrapor och världens högsta byggnad Burj Khalifa, 828 m högt!
Det finns också båtturer, ökensafari med grillning, picknick i öknen, historisk tur, kvällstur och utflykter till olika vattenparker.

Hotellet har hög komfort och standard och är prisat för den goda servicen och de många poolerna (6 st). Ni kommer att bo i rymliga dubbelrum med heltäckningsmatta, luftkonditionering och balkong. Frukostbuffé ingår liksom badrock, tofflor, wifi och deponering.
OBS! På alla hotell i Förenade Arabemiraten måste gästerna betala en turistskatt direkt till hotellet vid utcheckning. Avgiften är ca 13 - 26 kr/pers och natt i dubbelrum och ingår INTE i resans pris.

Ca 8.242 kr (enkelrumstillägg 4.780 kr) inkl. flyg och del i dubbelrum med frukostbuffé, mat på flyget, transfer från flygplatsen och avbeställningsskydd. Avgång från Stockholm och Köpenhamn. Apollo.