Hirschdagen 2017

Aktiviteten har passerats

Den här gången infaller den riktiga dagen på en vardag så därför firar vi söndag den 19 mars kl 12 - 16.
Vi håller till i restaurang Matborgen på Sandsborgsvägen 52 i Enskede.

Vi minns att det var femtio år sedan farbror Hirsch avled. Vi vill såklart att så många som möjligt kommer, så vi hoppas att Stockholmarna kan ta emot en eller annan kär gammal vän. För dig som önskar så finns hotell att boka. Såhär skriver scandic:

Rumspriserna på Scandic Malmen de önskade datumen i standard dubbelrum respektive enkelrum är i dagsläget 1440 kr/natt respektive 1240 kr/natt. De priserna är Flex vilket innebär att de är av-och ombokningsbara fram till klockan 18 ankomstdagen och betalning sker i samband med vistelsen.

Priserna är flytande och styrs av tillgång och efterfrågan.

Om ni önskar hjälp med bokningen så är ni varmt välkomna att ringa till centralbokningen på 08-517 517 00 (knappval 1) som håller öppet mellan 8-20 på vardagar. De hjälper dig så gärna!

OBS: För dig som vill ansöka om fondmedel för att eventuellt täcka rese- och boendekostnad så måste ansökan vara inne senast den 9 januari 2017.
Tänk på att göra din ansökan i god tid ju förr, desto bättre. Då finns chans att få bra pris på tågbiljetter mm. Du ansöker på telefon 08-399000.

Söndagsmiddagen kostar 250 kr och du är välkommen att ta med ledsagare om du vill.
Ledsagarens middag kostar också 250 kr.
Vi kommer att ha någon som hjälper till men de får inget betalt, så vi ber dig som behöver hjälp att lämna en liten slant för att visa uppskattning.
Låt oss slå besöksrekordet från förra året!

Varmt välkomna att anmäla er till mig!
Catarina Andersson Cattan@live.se eller telefon 0704949820
Anmäl dig senast den 1 mars 2017.

/Hirschkommittén