Segling, sommar och Almåsa - årets höjdpunkt!

Aktiviteten har passerats

Hej alla båt och seglingsintresserade!

Nu kommer den efterlängtade inbjudan, just precis, segling på vårt vis, på synskaderörelsens egen anläggning, ordnat av rörelsens egna segelsällskap SmS.

Sällskapet Seglare med Synnedsättning (SmS) håller en av årets höjdaraktiviteter på Almåsa Konferens den 13-16 juli. 

Aktiviteten vänder sig till intresserade över hela landet. Nyfikenhet är det enda som behövs, inga förkunskaper i segling eller båtliv krävs.

Vi kommer att gå igenom grunderna i segling, prova på de olika momenten och även göra en utflykt till ett bestämt mål i vattnen kring Almåsa. I år har vi också kunnat leva upp till önskemålet och förlängt aktiviteten med en dag. Vi fortsätter att utveckla samarbetet med våra vänner i Västerhaninge Sjöscoutkår och Nynäshamns segelsällskap.

 Äventyr, god gemenskap, Almåsas underbara natur och duktiga funktionärer utlovas. Och kanske blir det ett nyfunnet intresse att bygga vidare på hemma!

Kort sagt, den här aktiviteten får bara inte missas!

Anmälan och avgift 

Ring Alireza G. Alipour
Tfn: 0709-14 44 82

Per karlsson
Tfn: 0702-90 32 73, eller maila till 

sms@srf.nu 

Vi vill ha din anmälan senast den 25 juni!

När du anmäler dig, tala om ifall du har några allergier, behöver specialkost, har ledarhund eller om det är något annat som vi behöver känna till om dig.

Anmälan är bindande, så du behöver ändå betala om du uteblir eller avanmäler dig efter sista anmälningsdag utan giltigt skäl!

Deltagaravgiften är 1 200kr och betalas till vårt bankgiro: 5031-1745. Märk inbetalningen med namnet på den som betalningen avser samt ”Almåsa”.

I deltagaravgiften ingår aktiviteten, vistelsen på Almåsa samt medlemskapet i SmS. 

Du som sedan tidigare är medlem i SmS betalar 900kr. Reseersättning utgår ej. Med god framförhållning kan resorna bli billiga och vi kan tipsa om fonder att söka ifrån för att mildra kostnaden.

Vi behöver få in din avgift i samband med anmälan, vilket innebär att betalningen måste vara registrerad på vårt konto absolut senast den 25 juni för att du ska få en garanterad plats!

Efter sista anmälningsdag får du mer detaljerad information om tider och upplägg.

Vi ses på vackra Almåsa!