Syntolkade visningar på Moderna Museet 2017

Aktiviteten har passerats

Varje månad har Moderna Museet i Stockholm en offentlig visning som är syntolkad.

Utställningen Manipulera världen. Aktivera Öyvind Fahlström har en syntolkad visning den 16 november kl.17.
Utställningen Manipulera världen. Öyvind Fahlström uppmanade oss att manipulera världen 1964. Vad betyder det för konstnärer i dag, i en tid av alternativa fakta, relativa sanningar och fragmenterade berättelser? Den här utställningen frågar sig hur konstens manipulativa möjligheter ser ut i dag. Fyra historiska verk av Fahlström utgör spelplan för utställningen som utspelar sig i tre zoner: den stora utställningssalen på entréplan, de utrymmen som förbinder entrén och de båda våningsplanen och utställningssalarna på nedre plan.

Samlingsvisning

Vi har en offentlig syntolkad visning av våra mest uppskattade konstverk i Moderna Museets samling den 21 december kl. 17.
Det finns då möjlighet att ta del av konstverken som visas med hjälp av synverktyg, repliker av konstverket som går att känna på.

Det går även att boka en egen visning för att ta del av våra aktuella utställningar eller museets samling av konst.
Alla syntolkade visningar är gratis. De offentliga visningarna är det bara att komma till. Vill man boka en egen visning så kontakta vår bokning. Alla syntolkade visningar är kostnadsfria, både de bokade och de offentliga visningarna.

Boka visning

Tel: 08-5202 3501 (tisdag–fredag kl. 10–12).
Det går även fint att mejla till: bokavisning@modernamuseet.se