Administratör informationsmaterial


Vill du vara en del i vårt informationsarbete? Då är det här ett jobb för dig!

Synskadades Riksförbund är landets företrädare för personer med synnedsättning. Vi skapar gemenskap, sprider kunskap, ökar självständigheten och med en stark röst driver Synskadades Riksförbund frågor för bättre livskvalitet. Läs gärna mer på www.srf.nu.

SRF söker en administratör

Informationsmaterial från SRF beställs av olika målgrupper. Det kan vara allmänheten, makthavare, nysynskadade eller förtroendevalda inom organisationen. Administratörens roll är bland annat att ta emot beställningar och skicka ut aktuella material. Administratören ska göra inläsningar och bränna CD-skivor, göra utskrift på punkt, skapa tillgänglig pdf, läsa korrektur samt lägga ut material på vår webbplats. I rollen ingår också att svara i telefon på synskaderelaterade frågor. 

Kvalifikationer

Du har goda kunskaper och erfarenhet av arbete med Officepaketet. Det är en fördel om du har erfarenhet av Episever. 

Som person har du initiativförmåga samt är strukturerad och noggrann. Du har ett professionellt förhållningssätt. Vi ser även flexibilitet, ansvarstagande och god samarbetsförmåga som viktiga personliga egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av att leva med en egen synnedsättning eller arbete med frågor som rör synskadades levnadsvillkor och rättigheter. 

Övrigt

Tillsvidareanställning på 100 procent, med 6 månaders provanställning. Eftersom vi tillämpar löpande rekrytering kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför gärna in din ansökan snarast. Tjänstens placering är på vårt rikskansli i Enskede, Stockholm. Notera att det finns hundar på kansliet.

Intresserad?

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta chefen för medlems- och uppdragsverksamheten

Lena Ridemar, tel. 08-39 91 51, lena.ridemar@srf.nu.

Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta personalkonsulent
Annica Nyhlén, tel. 08-39 91 52, annica.nyhlen@srf.nu.

Facklig kontaktperson för Unionen är Joachim Kåhlman, tel. 08-39 92 27, joachim.kahlman@srf.nu.

Skicka in din ansökan med cv och personligt brev till e-post: jobbansokan@srf.nu senast den 28 september 2018.

SRF eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att bland våra medarbetare ha en jämn könsidentitet, personer med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund. Vi har kollektivavtal (Unionen-KFO).

Inför rekryteringen har Synskadades Riksförbund tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.