Administratör och telefonintervjuare (sommarjobb)

Synskadades Riksförbund är landets företrädare för personer med synnedsättning. Vi skapar gemenskap, sprider kunskap, verkar för ökad självständighet samt driver med en stark röst frågor för att skapa likvärdiga förutsättningar och livschanser för synskadade.

Vi söker nu två personer till att administrera, arkivera och genomföra utvärderande telefonintervjuer för SRF’s räkning. Sommaruppdraget pågår under en tvåveckorsperiod i juli och är placerat på vårt rikskansli i Enskede, Stockholm.

Vi söker dig som har lätt för att lära, som är strukturerad och som har stor förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vi riktar oss till dig med egen synnedsättning och som är student, mellan 16-25 år. Det är meriterande om du kan punktskrift.

Sommaruppdraget innefattar två delar vilka är:

  • Arkivera material i våra digitala mappar samt sortera in arkivexemplar av talböcker och e-textböcker.
  • Telefonintervjua deltagare från SRF’s medlemsforum 2019, i syfte att göra en utvärdering.

Övrig information

Du kommer att få tillgång till dator och arbetsplats på vårt kontor i Enskede, samt möjlighet till handledning av personal på kansliet.

Inkom med din ansökan, innehållande personligt brev och CV, innan den: 1 juni till jobbansokan@srf.nu. Notera att vi kan komma att påbörja urval och intervjuer under ansökningstiden. Det finns hundar på kansliet.

Genom att ansöka om tjänsten godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för de som handlägger rekryteringen inom organisationen i enlighet med GDPR.

För frågor kring tjänsten kontakta Denise Olsson, HR-generalist, SRF. E-post: denise.olsson@srf.nu, tel: 08-39 91 52.