Kanslist till SRF Gävleborg

Synskadades Riksförbund, SRF, är landets företrädare för personer med synnedsättning. Vi skapar gemenskap, sprider kunskap, ökar självständigheten och driver med en stark röst frågor för bättre livskvalitet. Läs gärna mer på www.srf.nu.

Synskadades Riksförbund Gävleborg, med kansli i Gävle, söker nu en kanslist på 50%.

I arbetsuppgifterna ingår

Allmänna kontorsgöromål, korrekturläsning och layout, materialframställning på storstil, punktskrift och i inläst form, handha medlemsregister och hemsidan, att bistå synskadade funktionärer och arbetskamrater med läs- och skrivhjälp, ledsagning, allmän service vid träffar och möten samt enklare ekonomihantering.

Kvalifikationer:

  • Du har goda kunskaper i svenska språket
  • Du har erfarenhet av administrativt arbete
  • Du ska ha genomgått gymnasiet med godkända betyg 
  • Du har god datorvana 
  • Du tycker om att samarbeta och träffa människor
  • Du har erfarenhet från föreningslivet 
  • Stor hänsyn tas till personliga egenskaper och lämplighet vid rekryteringen

Övrigt:

Tjänsten är tillsvidare och på deltid (50%) med sex månaders provanställning. Tjänstens placering är på Södra Centralgatan 10 i Gävle. Tillträde enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal (KFO - Unionen). 

Notera att det finns ledarhundar inom SRF, och att dessa får vistas på kansliet. För att du ska vara aktuell för att söka tjänsten krävs det att vi kan få lönestöd från arbetsförmedlingen.

Intresserad? 

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ordförande,Christina Lundgren,  026 - 61 04 40, mail: christina.lundgren@srf.nu eller personalhandläggare Gunilla Thomsson, 08 - 39 91 66, mail gunilla.thomsson@srf.nu

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till e-post   christina.lundgren@srf.nu senast den 15 mars 2019. Notera att vi kan komma att påbörja urval och intervjuer under ansökningstiden. Skriv i ämnesraden "Kanslist SRF Gävleborg".

Genom att ansöka om tjänsten godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för de som handlägger rekryteringen inom organisationen i enlighet med GDPR. 

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter