Marknadsförare

Kreativ och driftig? Här är tjänsten för dig! Nu söker vi en marknadsförare vars yttersta specialitet är copywriting och fundraising.

Synskadades Riksförbund är landets företrädare för personer med synnedsättning. Vi skapar gemenskap, sprider kunskap, ökar självständigheten och med en stark röst driver Synskadades Riksförbund frågor för en bättre livskvalitet. Läs gärna mer här på vår hemsida.

Vårt rikskansli som har cirka 60 anställda ligger i Enskede, strax söder om Stockholms hjärta. Till vår kommunikationsgrupp med 12 engagerade medarbetare söker vi nu en:

Kreativ och resultatinriktad marknadsförare med inriktning fundraising

I denna roll blir du vår specialist på extern marknadsföring. Ditt främsta uppdrag är att öka kännedomen och engagemanget för vår organisation och de frågor vi driver gentemot våra målgrupper. Genom din talang når vi ännu bättre ut med våra budskap. I vårt insamlingsarbete blir du drivande i att strategiskt bygga upp ett långsiktigt givarengagemang hos såväl gamla som nya givare.

I tjänsten kommer du bland annat att:

  • Utforma, genomföra och följa upp kampanjer
  • Skriva och utforma olika typer av marknadsföringsmaterial för såväl print som digitala kanaler
  • Analysera genomförda kampanjer
  • Bygga långsiktiga relationer med nya och existerande givare genom kommunikation via traditionella och digitala kanaler
  • Vara en kreativ resurs i vårt utvecklingsarbete
  • Säkerställa att system, processer och verktyg effektivt stödjer arbetet
  • Arbeta i nära samarbete med kollegorna i kommunikationsgruppen samt andra delar av organisationen

Kvalifikationer

För att tjänsten ska passa som handen i handsken för dig krävs det att du har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring. Det behövs även några års erfarenhet inom marknadsföring och insamling för att verkligen kunna utveckla arbetet. Du är en van projektledare och kan stolt visa exempel på lyckade projekt som du har ansvarat för. Behärskar du Adobe CS och har arbetat med KomMed Cloud är det ett extra plus.

För att behärska arbetet och dess texter är din svenska stilsäker i såväl tal som skrift. Då du blir vår expert på att nå ut med våra budskap krävs det att du är en mästare på copywriting och storytelling.

Personlighet

Som person söker vi dig som målfokuserat arbetar kreativt och påhittigt med marknadsföring. Du har en känsla för att kunna analysera utfall och blir taggad när kampanjer du är engagerad i blir succéer. Vidare är du en fena på att projektleda och samarbeta. Du kan dra nya lösningar ur en hatt och du känner igen dig i beskrivningen ”think outside the box”.

Slutligen behöver du vara självgående i ditt arbete, men du räds inte att ta hjälp av kollegor när det behövs. På motsvarande sätt ska det kännas naturligt att hjälpa kollegor som i sin tur kan behöva din stöttning.

Övrigt

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Tillträdesdatum kommer vi gemensamt överens om. Jobbets placering är på vårt rikskansli i Enskede. Notera att det finns hundar på kansliet.

Intresserad?

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:

  • Boris Samuelsson, kommunikationschef, 08-39 94 40
  • Elin Haupt, HR-konsulent, 08-39 91 52
  • Joachim Kåhlman, facklig representant för Unionen, 08 - 39 92 27

Har du bestämt dig för att göra något nytt? Skicka då in din ansökan senast den 8 oktober till e-post: jobbansokan@srf.nu

Då vi går igenom ansökningar allteftersom de kommer in så kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Så vänta inte, skicka in din ansökan idag! Vänligen skriv i ämnesraden vilken tjänst det är du söker.

Vi eftersträvar mångfald på flera sätt och ser därför gärna sökande med funktionsnedsättning. För att få en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande. Vi har kollektivavtal (Unionen-KFO).

Inför rekryteringen har Synskadades Riksförbund tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.