Vikarierande registeransvarig

Synskadades Riksförbund är landets främsta företrädare för personer med synnedsättning. Vi skapar gemenskap, sprider kunskap, ökar självständigheten och med en stark röst driver Synskadades Riksförbund frågor för bättre livskvalitet. Läs gärna mer på www.srf.nu.

Vårt rikskansli med cirka 60 anställda ligger i Enskede, södra Stockholm. Till rikskansliet söker vi nu en:

Vikarierande registeransvarig

Din främsta arbetsuppgift blir att sköta vårt medlems-, organisations- och givarregister, internt kallat "SURFA". I SURFA registreras uppgifter om organisationerna, medlemmar, funktionärer, prenumeranter och andra aktiviteter. Registret bygger på företaget KomMeds plattform, www.kommed.se, vilka du ansvarar för att ha en sammanhållande kontakt med. Systemet är i ständigt behov av utveckling, vilket du ser som en utmaning och möjlighet.

Vår registerlösning är ett molnbaserat register som ägs av Synskadades Riksförbund och har varit i drift sedan år 2011. Registret inom SRF används av riksförbundet, distrikten, lokalföreningarna och våra branschföreningar. I din roll som registeransvarig kommer du bland annat arbeta med sedvanlig registeradministration, utvecklingsprojekt samt att utbilda registeradministratörer runt om i landet.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har erfarenhet av komplexa registersystem med anknytande lagstiftning samt flerårig dokumenterad erfarenhet av att arbeta med databaser.
Vidare har du fallenhet för beräkningar och analys där Excel är någonting du behärskar väl. Du behöver även ha en pedagogisk förmåga då du förväntas utforma manualer och lära ut hur system fungerar – även via telefon.

Som person ser vi att du är självgående och vågar ta egna initiativ. Du gillar att ta ansvar och driva projekt framåt. För att trivas på denna tjänst behöver du klara av att hålla många bollar i luften samtidigt.

Erfarenhet av arbete i KomMeds register är meriterande

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader, med eventuell förlängning. Tjänstgöringsgraden är deltid/heltid.

Tjänsten är placerad i Enskede. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan till jobbansokan@srf.nu senast den 28 februari 2017.
Observera att vi kommer att genomföra intervjuer löpande och att tjänsten kan komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdag.  

Har du frågor så går det bra att kontakta:
Boris Samuelsson, kommunikationschef, 08- 39 94 40, boris.samuelsson@srf.nu

Elin Haupt, personalkonsulent, 08-39 91 52, elin.haupt@srf.nu

Karin Hjalmarson, facklig kontaktperson för Unionen, 08-39 91 55, karin.hjalmarson@srf.nu

SRF eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att bland våra medarbetare ha en jämn könsfördelning, personer med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund. Vi har kollektivavtal (Unionen-KFO).

Inför rekryteringen har Synskadades Riksförbund tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.