Vi på Facebook


SRF Dalarna på Facebook

 1. Synskadades Riksförbund

  Synskadades Riksförbund

  Den 14-16 september besöker vi Garpenbergs Slott Glöm inte att anmäla er till kansliet där ni också kan få mer information. Glad midsommar!

  -

 2. Synskadades Riksförbund

  Synskadades Riksförbund

  -

 3. Synskadades Riksförbund

  Synskadades Riksförbund

  I måndags hade den nya distriktsstyrelsen sitt första möte och detta förevigades med en bild på ledamöterna (en ledamot saknas på bilden) 🙂 På övre raden från vänster Dennis Johansson, Marie Holmkvist, Pertti Miettinen och Linda Siggman. På nedre raden från vänster Annika Östling, Agneta Rönnqvist, Anita Svensson och Marwa Suliman.

  -

 4. Synskadades Riksförbund

  Synskadades Riksförbund

  Vill du ha en introduktion till att lära dej punktskrift eller fördjupa dina kunskaper så kommer en cirkel att dra igång i höst så fort tillräckligt många anmälningar kommit in. Anmäl ditt intresse till kansliet.

  -

 5. Synskadades Riksförbund

  Synskadades Riksförbund

  Den 28 april samlades ett sextiotal deltagare till Synskadades Riksförbund -SRF Dalarnas årsmöte som hölls på Scandic Hotell i Borlänge. Dagen startade med en lunch varefter deltagarna samlades i möteslokalen. På dagordningen stod bland annat ändringar i stadgarna både för SRF Dalarna och Synskadades stiftelse i Dalarna. Val gjordes även till styrelsen där bland annat Annika Östling med acklamation omvaldes som ordförande.

  -

 6. Synskadades Riksförbund

  Synskadades Riksförbund

  Årsmöte pågår just nu i Borlänge. 38 röstberättigade medlemmar är närvarande.

  -

 7. Synskadades Riksförbund

  Synskadades Riksförbund

  Den internationella ledarhundens dag inträffar varje år den sista onsdagen i april. I år samarbetade Synskadades Riksförbund - SRF Dalarna tillsammans med SRF Ovan-Siljan med en informationspromenad på Moras gator. Vi besökte butiker för att se om ledarhundar var tillåtna och stoppade människor på gatorna för att informera dem om ledarhundar. Bengt Bäcke och hans ledarhund var med på SVTs lokala nyheter, ca 7 minuter in i klippet. Bengts ledarhund heter dock Chicko och inte Rocky som det sägs i klippet 😉 https://www.svtplay.se/video/17815147/lokala-nyheter-dalarna/svt-nyheter-dalarna-25-apr-18-30-2?info=visa&start=auto&tab=2018

  -

 8. Synskadades Riksförbund

  Synskadades Riksförbund

  -

 9. Synskadades Riksförbund

  Synskadades Riksförbund

  Den 2-3 juni har vi årets första ledarhundsträff. Både du som har ledarhund och du som väntar på hund är välkommen! Hör av dig till kansliet för mer information. Bilden är från en tidigare träff och där syns 7 förare med deras ledarhundar i det soliga vädret ute vid Liljans herrgård.

  -

 10. Synskadades Riksförbund

  Synskadades Riksförbund

  MEDLEMMAR I SRF FALUBYGDEN! Hej! Emma från styrelsen här. Jag ville bara upplysa alla våra medlemmar om att *den 25 april klockan 17:00* anordnar SRF Falubygden en medlemsträff på Falu stadsbibliotek. Vi börjar med en guidad rundtur på biblioteket, följt av gemensam fika klockan 18:00 där vi bjuder på smörgås och kaffe. Efter fikat står det var och en fritt att åka hem när man känner för det. Deltagaravgiften är 40 kr per person. Anmälan görs *senast lördag den 21 april klockan 15:00* antingen via kommentar här i tråden eller i ett PM till mig. Varmt välkomna! (Jag ber administratörerna om ursäkt för denna kapning av distriktets sida. Jag och styrelsen i övrigt är lite oense om huruvida Facebook är ett bra medel för att nå våra medlemmar. Detta är enbart ett test från min sida för att se om det når resultat).

  -