Familjehelg

Aktiviteten har passerats

Välkomna till SRF Skånes årliga familjehelg 2018 för våra synskadade barn och ungdomar med familjer 

Var? Valjeviken (strax utanför Sölvesborg, Blekinge)
När? 25-27 maj 2018 

Temat för årets familjehelg är kropp, hälsa och rörelse  

Vi börjar helgen på fredagen med incheckning från kl. 15.00 och gemensam middag kl. 17.00-18.00. För den som kommer tidigt finns tillgång till simhallen före middagen. Efter middagen träffas vi och tillverkar eget slajm och pysslar och gör experiment av olika slag.

På lördagen kommer en rytmikpedagog och en sagopedagog och håller i ett sagopass för de yngre barnen med mycket fokus på känsel och ljudeffekter. Det blir även ett musikpass för ungdomarna. Vi har också fri tillgång till gymnastiksalen och den stora simhallen. På lördagskvällen kommer vi att ha gemensamma trivselaktiviteter.

Söndagen inleds med ridning på en ridskola en kort bit från anläggningen. Helgen avslutas med en gemensam lunch som följs av en träff där vi utvärderar helgen.

Detaljerat program kommer att skickas ut tillsammans med bekräftelse efter anmälan.

Kostnad för helgen är 800 kronor för vuxna, barn 400 kronor, upp till tre år gratis. Antal platser är begränsade. Anmälan görs till SRF Skånes kansli på 040-777 75 eller srfskane@srfskane.se och är bindande. Sista anmälningsdag är 14 maj. SRF Skåne står för reskostnader mot kvitto senast tre månader efter aktiviteten. 

Viktigt att uppge vid anmälan: Samtligas namn, personnummer på alla över 18 år, ålder på barnen, mobilnummer, e-post samt eventuell specialkost. 

OBS! Endast ledarhundar och certifierade servicehundar är tillåtna på anläggningen. 

Har ni några frågor kan ni ringa Kerstin Dahlblom mobil 070 516 18 65. 

Varmt välkomna önskar
Arbetsgruppen för Barn och föräldrar!