Rigoletto på Malmö Opera

Aktiviteten har passerats

Rigoletto på Malmö operan 15 april syntolkas! 

Nu är det bråttom att bestämma sig och boka! 

Söndagen den 15 april kl. 15.15 träffas vi på Malmö Opera. Föreställningen börjar 16.00 och slutar 18.30 

HANDLING:
En opera i tre akter av Giuseppe Verdi som framför på italienska.
Välkommen till de rikas värd. I sitt luxuösa hem håller Hertigen hov med vräkiga och dekadenta fester. Hans ständige sidekick, den illa omtyckta Rigoletto, gör narr av allt och alla. De rör sig i en värld där allt är till salu och kvinnor är förbrukningsvaror. Under den polerade ytan är kontakterna med den undre världens kriminalitet omfattande och smutsiga.
Men Rigoletto har en hemlighet, en älskad dotter som han håller gömd undan världens ondska. Tills den dag då ryktet börjar gå; Rigoletto håller en kvinna gömd, säkert hans älskarinna! Henne skulle Hertigen gärna slå klorna i… 

MEDVERKANDE:
Vladislav Sulimsky/Fredrik Zetterström, Bianca Tognocchi/Maria Chabounia, Alexey Tatarintsev/Rame Lahaj, Henning von Schulman, Ramona Zaharia/Emma Lyrén, Helena Härnryd/Ethel Schelin, med flera. 

ÖVRIGT:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare. Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu telefon 031-360 84 45.

Behöver du nå någon under dagen kan du ringa Maj-Britt Ryman på 070-324 66 09.

Vi har 15 biljetter på rad nummer fyra. Biljetterna kostar 625 kr. Vi behöver din anmälan omgående och senast den 20 mars till SRF Skånes kansli på telefon 040 777 75 eller e-post srfskane@srfskane.se. När du bokar biljett säg till om du behöver lurar för syntolkning. 

Adressen till Malmö Opera: Östra Rönneholmsvägen 20, Malmö. Anmäl dig till SRF Skåne och om du behöver ledsagarhjälp. 

Biljetterna kan betalas direkt via vårt bankgiro som är 484-0989 eller med Swish på nummer 12 33 12 62 99. Behöver du en pappersfaktura så tala om det när du anmäler dig, så skickar vi en till dig. 

Reseersättning betalas ut mot kvitto, som ska vara inskickat senast tre månader efter aktiviteten.