SPA helg

Aktiviteten har passerats

Hej!

När hösten är på väg att övergå i vinter, det är kallt ute och alla börjar förbereda sig inför julhelgen, vad passar då bättre än att njuta av en SPA helg? 

I år åker vi till Hotell Torekov den 1-2 december. Vi samlas till lunch lördagen den 1 december. När vi ätit, checkat in och presenterat oss för varandra är det dags att njuta av det SPA som finns på hotellet. Här finns bastu, varma källor, bubbelpool och andra bassänger. Det finns också ett gym att träna i. Dessutom erbjuds olika behandlingar, både ansiktsbehandlingar, massage, manikyr och pedikyr. Vill man ha någon form av behandling får man boka och betala denna själv direkt via Hotell Torekov. Under eftermiddagen kommer det också att serveras kaffe med goda bakverk från hotellets bistro. På lördagskvällen äter vi en gemensam 2-rättersmiddag och umgås med varandra. På söndagen njuter vi av en frukostbuffé innan vi njuter lite mer i spaavdelningen eller kanske går en promenad i omgivningarna. Hemresa sker efter lunch. 

Torekov ligger mellan Båstad och Ängelholm. Det går bra att åka färdtjänst direkt till hotellet, adress Självkiksgatan 2, Torekov, eller så kan du ta tåget till Båstad Station så ordnar vi gemensam transport därifrån. 

Du anmäler dig till SRF Skånes kansli på telefon 040-777 75. Eller e-post: srfskane@srfskane.se. Vid anmälan behöver vi veta om du äter någon specialkost, har några allergier, behöver ledsagare och om du har ledarhund med dig. Vi vill också veta om du önskar bo i enkel- eller dubbelrum. 

Deltagaravgiften är 400 kr, enkelrumstillägg 430 kr. Du kan betala in avgiften till bankgiro 484-0989 eller med Swish på nummer 123 312 62 99. Vill du ha ett inbetalningskort så säg till när du anmäler dig. 

SRF Skåne ersätter dina resekostnader mot uppvisande av kvitto, som du skickar in senast tre månader efter aktiviteten. 

Obs! vi har 30 platser, så det är först till kvarn som gäller! 

Sista anmälningsdag är torsdagen den 1 november. Bekräftelse, program  och deltagarlista skickas ut efter anmälningstidens slut. Med anledning av den nya Datalagen måste du meddela vid anmälan om du samtycker till att ditt namn står med på deltagarlistan som skickas ut. 

Har du frågor om helgen är du välkommen att ringa Anna på tel. 0702-21 86 64, eller maila: anna.jacob@telia.com

Hälsningar, SRF Skåne
Arbetsgruppen för Kultur och Fritid