Utbildningshelg ledarhundsekipage

Aktiviteten har passerats

Inbjudan till en helt kostnadsfri utbildningshelg 

Samtliga ledarhundsförare och deras fyrfotade ledsagare inbjuds härmed till årets utbildningshelg som denna gång går av stapeln på Furuboda folkhögskola 17-19 augusti 2018. Eftersom vi erhållit ett bidrag från Riksförbundet för denna aktivitet är utbildningshelgen helt kostnadsfri för deltagarna. I och med att SRF Skåne ersätter reskostnaderna till och från Furuboda blir det faktiskt billigare att åka på denna kurs än att stanna hemma! 

Vi inleder med lunch fredagen den 17/8 och avslutar med eftermiddagsfika söndagen den 19/8. Deltagarna erbjuds 2 övernattningar i enkelrum, 2 frukost, 3 lunch samt 2 middagar utöver sedvanligt för- och eftermiddagsfika. 

Programmet är ännu inte helt klart men vi kan utlova att en veterinär kommer att finnas på plats under någon av dagarna samt att vi som lärare och instruktörer kommer att anlita några av de bästa som finns att tillgå. Eftersom programmet inte är helt spikat får du mer än gärna, i samband med din anmälan, lämna förslag på aktiviteter. 

Din anmälan, som är bindande, måste vi ha senast måndagen 28 maj och eftersom antalet platser är begränsat är det först till kvarn som gäller. Din anmälan skickar du via e-post till srfskane@srfskane.se eller ringer in till SRF Skånes kansli på telefon 040-77 775. Har du frågor kring utbildningshelgen tar du kontakt med Anders Mårdell på telefon 070-540 51 34 eller epost anders.mardell@srfskane.se

Mycket välkommen med din anmälan!
Ledarhundsgruppen