Vandring ledarhundar

Inbjudan 

Du och din ledarhund är välkomna att delta i årets vårvandring. Denna gång håller vi till på Falsterbonäset lördag 25 till söndag 26 maj. 

Vi samlas på Falsterbo Kursgård, där vi även bor. Kl. 10 för kaffe, inkvartering och rundtur i omgivningen närmast kursgården. Efter lunch ger vi oss ut på vandring. Det kommer att finnas två alternativ varav den längre sträckan är 11 km och den kortare 7 km. 

På kvällen äter vi en god trerätters middag på kursgården. Efter frukosten på söndag morgon ger vi oss ut på en ny vandring. Denna gång är alternativen sträckan på 7 km eller en riktigt kort på 2,5 km för de som börjar bli trötta i benen. 

Vi avslutar med lunch och en sammanfattning av helgen innan vi beger oss av hemåt. 

Deltagaravgiften är 400 kronor för logi i enkelrum, trerätters middag, två luncher och en frukost samt fika. Dessutom erhåller du ersättning för dina resekostnader till och från Falsterbo. 

Sista anmälningsdag är 8 maj och antalet platser är begränsat så det är först till kvarn som gäller. Glöm inte att även ange behov av specialkost i din anmälan som du gör hos SRF Skånes kansli på telefon 040-777 75 eller via e-post srfskane@srfskae.se.

Har du frågor kring denna aktivitet kan du ringa Anders Mårdell på 070-540 51 34 eller skicka e-post till anders.mardell@srfskane.se

Vi ses i Falsterbo hälsar ledarhundsgruppen inom SRF Skåne