Vandring på Ven

Aktiviteten har passerats

Inbjudan 

Inbjudan till SRF Skånes alla medlemmar 

Vandring på Ven 

Varför behöva åka långt söderöver för att få en fantastisk naturupplevelse när vi har en egen oas. Gräset är inte grönare hos grannen.

Den 26 maj klockan 08:00 på morgonen träffas vi vid hamnterminalen i Landskrona för vidare färd över sundet till Ven.

Vi kommer vandra hela lördagen och söndag. Det krävs en väldigt god kondition då det är stora höjdskillnader.

Vi bor och äter på Backafall som ligger på öns norra sida, i stugor som har en trappa inomhus.

På lördagen kommer vi få en guidad tur på destilleriet som tillverkar whisky och andra drycker. Vill man kan man anmäla sig till en dryckesprovning, detta görs i samband med anmälan. Priset för provningen är 495 kr/person.

Denna vandring vänder sig till såväl ledarhundsförare som alla andra medlemmar, dock är antalet platser begränsade, så först till kvarn är vad som gäller.

Vandringen kommer ske i två olika grupper, den ena med ledarhundar och den andra utan. Vi kommer sammanstråla vid måltider och den guidade turen. Hemresan sker med båten på söndagen den 27 kl. 15:00. I bekräftelsen kommer exakta detaljer om båtresa och program.

Pris för denna helgaktivitet, som inkluderar båtresan, en övernattning i dubbelrum, två luncher, en frukost och en trerätters middag och den guidade turen är 600 kr.

Anmäl er till SRF Skånes kansli senast den 29 mars 2018 på telefon 040-777 75 eller e-post srfskane@srfskane.se.

Välkomna!

Observera vissa saker

Tillägg för enkelrum är 150 kr. Dock har ledarhundsförare alltid möjlighet att ha enkelrum utan extra kostnad. Kom ihåg att anmäla er till provningen om ni önskar vara med, kostnad 495 kr.

När det gäller boendet så är trappan ganska brant. Ledarhundarna på bottenvåningen och alla andra bor på andra våningen.

Ni som inte har ledarhund och är i behov av ledsagare ska boka detta vid anmälningen. Särskild kost ska meddelas vid anmälan.

Vandringen är bindande efter anmälningens utgång.

Är det något du undrar över, kontakta Knut Thorstensson på 070-387 34 37.