Hälsodag 14-15 april

Aktiviteten har passerats

Inbjudan från SRF Skaraborg

Hälsodag 14 -15 april 2018
Plats Kurorten Mösseberg Falköping, Mössebergsparken 34

Pris 250 kronor per person
för hela dagen inklusive övernattning och frukost.

Om du vill delta under lördag 14 april men inte sova över till nästa dag är kostnaden 200 kr per person.
En ledsagare per synskadad betalar samma pris.
 

Du som inte tar med egen ledsagare måste meddela detta då du anmäler dig så att SRF Skaraborg kan anlita ledsagare som kan hjälpa till. Du måste räkna med att dela ledsagare med andra om du inte har med en egen ledsagare.

Aktiviteten har vi förlagt till samma helg som SRF Skaraborgs årsmöte. Inbjudan till årsmötet har du i detta brev också.

Du vet väl hur viktigt det är att sköta om sin hälsa!

Den 14 april är du välkommen till Kurorten Mösseberg för att få mer kunskap om vad du kan göra för din hälsa och på köpet få en fantastisk dag!

På programmet för dagen står:

10.00–12.00 en föreläsning av sjukgymnast Britt-Marie Rydh Berner som visar hur du kan förebygga spänningsverk och förslitningar som orsakas av din synnedsättning. (Är säkert bra även för den som inte ser dåligt.) Obligatoriskt!

12.00–13.30 Lunch

13.30–15.00 en föreläsning av Patrik Olsson om kost och träning. Hans specialitet är bönors inverkan på hälsan. Spännande föreläsning för personer i almänhet och diabetiker i synnerhet! Valfri aktivitet!

15.00–15.30 Kaffe

15.30–16.30 Marianne Bäckman lär oss hur vi på ett bra sätt kan ägna oss åt avslappning mellan varven. Ni får själva praktisera dessa övningar på plats. Skönt och nyttigt! Valfri aktivitet.

Hela eftermiddagen disponerar vi Kurortens spa. Du väljer alltså fritt om du vill delta i eftermiddagens båda aktiviteter, bara en av dem eller utnyttja spa-anläggningen hela tiden.

Faciliteter som ingår i vistelsen är varmvattenbassäng, jacuzzi, varma utomhus källor, bastu, ångbastu, fotbad och gym. Glöm inte badkläder om du vill bada!

 

Om du vill ha någon behandling måste du boka och betala den själv. Du kan kontakta kurorten på tel. 0515-43 201 eller på e-post: spa@kurortenmosseberg.se

19.00 Tvårätters middag med efterföljande underhållning.

För underhållningen, sång och musik, står Hugo Ljungkvist från Götene.

 

Här kan du välja att avsluta dagen. Annars väljer du att sova över på kurorten och avsluta med frukost på söndag.

Kl. 09.30 tar årsmötet över för den som vill delta som åhörare eller som ombud för sin lokalförening.

 

Vid anmälan vill vi veta om du vill ha enkelrum, (finns endast några få) eller dubbelrum, om du behöver hjälp av SRF:s ledsagare, om du behöver specialkost, om du har med ledarhund och hur länge du har för avsikt att delta.

Anmälan sker till kansliet per telefon 0511 – 34 79 70 eller E-post skaraborg@srf.nu senast den 5 mars.

Vi har begränsat antal sovplatser så först till kvarn gäller.

Reseersättning utgår mot insända kvitton till kansliet. Kuvert och reseräkningar delas ut på plats. Välkomna till en trevlig träff i hälsans tecken.

Hälsar
Anita, Anders, Kristina och Britt