En man med vit käpp går på en gångbana.

Aktiviteter på gång!


Här hittar du de aktiviteter som är närmast på tur Du hänger väl med?!

Tisdagen den 16 oktober blir det bowling

Vi samlas kl 17.45 vid huvudentrén till Latitude 59, Svartbäcksgatan 71 i Uppsala.
Kostnad: 50 kr.
Sista anmälningsdag är fredag 12 oktober.

Thomas Almström är med och visar och instruerar oss i bowlingens labyrinter. Banor är bokade så vi blir ca 3 personer på varje bana.
Efteråt finns det möjlighet att äta eller dricka något på restaurangen.

 

Dagskryssning med Eckerölinjen

Datum: Söndag 28 oktober
Tid: Buss avgår kl 13.00 från Uppsala till Grisslehamn från Stationsgatan (hpl E7) Åter i Uppsala ca kl 21.15.
Pris: 144 kr

Följ med ut på böljan den blå, med god mat och musik-underhållning. Ett besök på taxfree där det finns mycket varor att välja på, hör till när man är på kryssning. I priset ingår buss, båt och dagens rätt. De har god husmanskost och det finns många rätter att välja på.

Sista anmälningsdag är torsdag 18 oktober. Vi skickar ut bekräftelse och inbetalningskort på avgiften till alla anmälda.

 

Brukarrådets nästa möte

Vi gör nu ett nytt försök att diskutera synskadades tillgänglighet till den digitala världen. Detta på grund av att ansvariga från syncentralen fick akut förhinder att medverka vid förra mötet.

Nästa möte med brukarrådet som SRF har tillsammans med syncentralen handlar således om digital tillgänglighet i vardagen via Internet och smarta telefoner. Från och med höstens möten bjuds alla medlemmar in att vara med på våra möten. Kravet är att du anmäler dig i förväg.

Brukarrådet har kontinuerligt kontakt med syncentralens chef och personal. Dessutom är länets syn- och hörselinstruktörer adjungerade till mötena.

Nästa möte med brukarrådet äger rum 7 november kl 13.30 – 16.00 i Uppsala. Vi kommer att vara på Kungsgatan 62, 5 tr, i "Storan".

Vill du delta så anmäl dig senast 31 oktober till vår ombudsman Wieslaw Wasowski på 018 - 56 09 23 eller uppsala.lan@srf.nu.

 

Pubafton

Välkommen till en kväll i goda vänners lag!

Datum: Fredag 9 november
Tid: Kl 18.00 - 21.00
Plats: 48:an, Kungsängsgatan 48, Uppsala
Pris: 50 kr

Vi serverar korv med olika tillbehör samt bordsdryck. Öl och cider finns att köpa till självkostnadspris. Folke Johansson spelar, sjunger, berättar och läser dikter. Det blir Evert Taube, Calle Jularbo, Nils Ferlin, Ulf Peder Olrog och Owe Thörnqvist.

Sista anmälningsdag är måndag 5 november.