Spräng gränserna. Tre figurer i olika färger sträcker upp händerna i luften

Spräng gränserna - medlemsforum 2019

Alla medlemmar, barn, ungdomar och vuxna hälsas välkomna till Synskadades Riksförbunds Medlemsforum Spräng gränserna den 3-5 maj 2019.

Mellan den 3:e och 5:e maj är det dags för Synskadades Riksförbunds Medlemsforum. Då kommer du att kunna möta andra för umgänge, underhållning och diskussion.

Visa för andra att du ska delta
Gå till vårt Facebook-event för medlemsforum

Detta får du inte missa:

Fredagen

Dags att agera. Under fredagen har Synskadades Riksförbund en aktion på Sergels Torg i Stockholm. Det kommer att bli en stor utåtriktad aktivitet på hela plattan med temat ledsagning.

Bubbel med babbel. Mellan 16.30 och 18 serveras alkoholfritt bubbel under en minglande aktivitet på Waterfront Congress Centre.

Middag. Klockan 18 startar middagen på Waterfront Congress Centre. Stockholmsdistriktet ansvarar för underhållning och roliga inslag.

Lördagen

Föreläsningar. Under lördagsförmiddagen stundar gemensam aktivitet med föreläsningar. Du kan förvänta dig en blandad kompott fram till lunchtid.

Seminarier och workshops. Mellan 13:30 och 16 har du chansen att prova på Parkour, skapande verkstad, skapande workshop samt workshop om läsplattor och smartphones. Utställare kommer att finnas på plats för att visa ny teknik om hur man kommunicerar med sitt hem och underlättar vardagen.

Babben Larsson. Mellan klockan 16 och 17 kommer Babben Larsson att hålla en underhållande föreläsning för medlemsforums deltagare.

Middag, underhållning och dans. Detta avrundande event börjar klockan 19. Förutom hemliga inslag kan redan nu avslöjas att Synliga uppträder.

Söndagen

Hela söndagen är vigd åt fri aktivitet och hemfärd.

Fakta om Medlemsforum 2019

När och var: SRF:s medlemsforum äger rum den 3–5 maj 2019 på Waterfront Congress Centre i Stockholm. Hotellet ligger i direkt anslutning till Stockholms centralstation.

Anmälan: senast 15 februari 2019 anmäler du dig till ditt distrikt.

Deltagaravgift: Riksförbundet tar ut en avgift på 200 kronor av alla, både medlemmar och ledsagare. För barn upp till 16 år är avgiften 100 kronor och barn under 2 år deltar kostnadsfritt.
I deltagaravgiften ingår följande måltider: fredagens middag, lördagens lunch och lördagens festmiddag. Fika ingår på lördag förmiddag, då det bjuds på frukt, vatten och kaffe under pausen.

Boende: Distrikten samordnar resa och hotellbokningar för sina deltagare. Deltagarna betalar själva sina rum. Det går även bra att vara med på Medlemsforumet och ordna boendet själv. Stockholmsborna föredrar förmodligen att bo hemma och många utifrån landet vill kanske ta tillfället i akt och bo hos någon man känner. Det finns rum så det räcker till alla, men läge och priser varierar.

Subvention: Riksförbundet står för resekostnaderna till Medlemsforum ”Spräng Gränserna”. Endast billigaste färdsätt ersätts. Flyg godtas för distrikten Norrbotten, Västerbotten och Jämtland. I övrigt ersätts flyg endast om det är billigare än tåg, eller är nödvändigt av medicinska skäl. Distrikten, branschorganisationerna och US, som känner medlemmarna, avgör skäligheten.

Mer information: Vid frågor om medlemsforum, kontakta Jeanet Kjöller 
jeanet.kjoller@srf.nu eller 08-39 92 65.

För anmälan kontakta ditt distrikt, din branschförening eller Unga med synnedsättning.
Kontaktuppgifter till distrikten

  1. Hallå där, Jeanet

    Jeanet Kjöller är projektledare för medlemsforum 2019 - Spräng gränserna