Barn sitter utomhus och äter. Flera av dem har hårsmycken och i händerna har de hamburgare.

Passa på - sista chansen att anmäla dig till sommarlägret!

Veckan efter midsommar samlas vi från hela landet på Tvetagården i Södertälje. Vi kommer att bada, fiska, paddla kanot, grilla korv, sjunga, busa, rida och hälsa på djuren på Torekällberget. Ja, allt som man kan göra på ett sommarläger.

Lägerplats: Tvetagården i Södertälje, Stockholms län
Sista anmälningsdag: 30 april
Avgift: Medlemmar 1400:-, för två barn 2200:-, icke medlemmar 2000:-,
ingen flerbarnsrabatt, inkluderar kost och logi, samt aktiviteter och utflykter under lägervistelsen. Riksförbundet står för barnets buss eller tågkostnader (ej föräldrars).
För vem? Lägret vänder sig till barn med synnedsättning mellan 7-16 år. Lägergården är tyvärr inte lämplig för rörelsehinder.

SJ tåg går till station Stockholm Syd, därifrån åker vi en gemensam buss till Tvetagården. Vi kan också möta upp på Arlanda för de barn som kommer med flyg.

Våra ledare har lång erfarenhet av att arbeta med barn med synnedsättning. De flesta arbetar professionellt med barn och några är dessutom specialpedagoger eller förskollärare. Vartannat år anordnar vi utbildning i Hjärt- och lungräddning för alla våra ledare. För att kunna göra vistelsen så bra som möjligt för ditt barn och för att kunna tillgodose just ditt barns behov önskar vi att ni meddelar på mail eller telefon om det är något särskilt vi behöver veta om just ditt barn.
Det är mycket viktigt att meddela om ditt barn äter medicin och att ledarna får tydliga instruktioner om hur vi kan hjälpa till med den.

OBS: Har man ridvana kan man rida på ridskola, anmäl intresse till Christine i samband med anmälan.

Bekräftelse och övrig information om lägret kommer till förälderns e-postadress efter skickad anmälan.

Vad vill barnet anmäla sig till?

 

Om barnet:

 

Föräldrainformation: