Felicia Nordström står bredvid en häst i en stallbox. Hästen är brun och har en vit strimma på huvudet.

Ridläger 6-8 september 2019

Varmt välkommen till SRF:s ridläger på Örebro Fältrittklubb!

Ridklubben har en parasektion som verkar för att människor med funktionsnedsättningar ska få möjlighet till ridning och umgänge med hästar.

Vi kommer att rida inomhus mestadels och utomhus om vädret tillåter. Om man är nybörjare så kommer man att få nybörjarteori och är man van vid att rida så blir både teorin och det praktiska mer avancerat.

Helgen vänder sig till barn mellan 7-16 år. Vi åker gemensam buss med våra egna lägerledare från Stockholm Central. Vi kan också möta upp på Arlanda om man kommer med flyg.

Våra ledare har lång erfarenhet av att arbeta med barn med synnedsättning. De flesta arbetar professionellt med barn och några är dessutom specialpedagoger eller förskollärare. För att få en så bra helg som möjligt för alla barn, är det viktigt att vi får information om barnens behov innan helgen, särskilt om det är första gången barnet kommer på våra aktiviteter. Det känns tryggt för alla parter.

Tid: 6-8  september
Lägerplats: Örebro Fältrittklubb och Scandic hotell Örebro
Sista anmälningsdag: 16 augusti

Avgift: Medlemmar 400:-, för två barn 600:-, icke medlemmar 600:-. Inkluderar kost och logi, samt resa från Stockholm till Örebro. Riksförbundet står för barnets buss eller tågkostnader.

Ladda ner anmälningsblankett