Röd dubbeldäckare kör mot Big Ben i London.
En av våra resor gick till London i 2019.

Resor med SRF Go

SRF Go är Synskadades Riksförbunds egen resebyrå som varje år ordnar 15-20 resor och aktiviteter, både i Sverige och utomlands, för våra medlemmar.

SRF Go ställer in gruppresor under våren 2022

Uppdaterad december 2021

På grund av den ökade smittspridningen kommer SRF Go inte genomföra gruppresor under första halvåret 2022. Att ta fortsatt samhällsansvar under pandemin och erbjuda tryggt resande är en prioritet för Synskadades riksförbund. Då flera av våra medlemmar tillhör riskgrupper är detta ett nödvändigt, men tråkigt beslut.

Förhoppningen är att kunna genomföra gruppresor i Sverige från och med juli nästa år, förutsatt att smittspridningen har minskat.

Då verksamheten pausas under första delen av 2022 kommer ingen resekatalog skickas ut till prenumeranterna. Mer information om höstens gruppresor kommer senare i vår.

Om du har frågor, tips eller undrar över något, vänligen kontakta Rakel Gunnemark, tfn 08 39 92 90 rakel.gunnermark@srf.nu eller mejla go@srf.nu.

Det här är SRF Go:

Det kan vara med på sol- och badresor, temaresor, storstadsresor, musikfestivaler, vandrings- och cykelveckor.

I de flesta fall reser vi med resebyråer men ibland arrangerar vi egna aktiviteter.

Du betalar din egen resa, men SRF Go tillhandahåller minst en ledsagare per två synskadade och står för alla ledsagarkostnader.

Om du är ressugen, beställ vår resekatalog som kommer ut två gånger om året i november och i maj. Den är gratis och du kan få den på svart- eller punktskrift, daisy eller via e-post.

Tveka inte att kontakta oss om du undrar över något eller om du vill anmäla dig till någon resa.

E-post: go@srf.nu

 1. Kataloger

 2. Anmälan till resa

  Du kan anmäla dig till SRF Go:s resor per telefon, brev eller e-post.

 3. Ledsagare för SRF Go

  Att vara ledsagare innebär att vara ögon åt våra resenärer genom att beskriva omgivningen, varna för faror, läsa matsedlar, hjälpa till…

 4. Semesterhem i utlandet

  Här följer en lista på några olika anläggningar i Europa som antingen drivs av respektive lands synskadeorganisation eller som vi vet f…

 5. Resegaranti

  Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet