SRF Malmö-Svedala bjuder in hela SRF Skåne till ”Ett Drömspel”
som syntolkas fredag den 17 maj 2024 kl. 19.00 på HIPP.

Samling: Vi träffas kl. 18.15 då du får din biljett och mottagare
Föreställningen varar 2 timmar med paus. Färdtjänst hem kan beställas till kl. 21.30 och som vanligt stannar någon av oss kvar till sista färdtjänstbilen kommit. Du blir aldrig lämnad ensam.

Handling: Vi möts, vi drömmer, vi älskar, vi förlorar, vi grälar och vi lider. Vi finner tröst, reflekterar – och blir förvirrade igen. Guden Indras dotter sänds ner till jorden för att ta reda på hur människorna har det. Är det synd om människorna? Ja det är det.

För att åstadkomma denna gränsöverskridande scenkonstupplevelse låter teater- och cirkusregissörerna skådespelare och cirkusartister mötas i den nyrenoverade cirkusbyggnaden Hippodromen.

Anmäl dig till kansliet på telefon 040-25 05 40 eller mejla till info@srfmalmo.se senast fredag den 5 april. Berätta vid anmälan om du behöver mottagare, ledsagning och/eller ett inbetalningskort. Anmälan är bindande efter sista anmälningsdatum.

Betalning sker till bankgiro 192-9645 eller med Swish till 123 077 80 50, senast torsdag den 30 april 2024, skriv Drömspel och namnet på deltagaren vid betalningen.

OBS! Gäller endast för medlemmar utanför Malmö. Reseersättning utgår från SRF Skåne för resor utanför Malmö efter att kvittot har skickats in inom 3 månader efter syntolkningstillfället.

Hjärtligt välkomna önskar styrelsen!