Pubafton lör 9 dec

Syntolkad musikteaterföreställning lör 13 jan

För att se information om aktiviteter som inte längre går att anmäla sig till, gå in på sidan Linslusen och Medlemsbladet och läs om aktiviteterna under Inbjudningar. Eller titta i Kalendariet.

Du kan alltid ringa till vår Aktivitetstelefon för att kolla vilka aktiviteter som är på gång och vilket datum man måste anmäla sig. Det är en inspelad röst som läser upp aktiviteterna och datumen. Tel 0730-56 16 83.

 

Detta gäller för distriktets aktiviteter

Anmälan till distriktets aktiviteter görs till SRF Uppsala läns kansli på uppsala.lan@srf.nu eller tfn 018-56 09 24. Anmälan är alltid bindande, vilket innebär att du måste betala även om du lämnar återbud eller inte kommer.

Har du behov av ledsagare så ange det vid anmälan så ordnas gruppledsagare. Har du särskilda behov eller har du någon matallergi, så ange även det vid anmälan.

Vid SRF Uppsala läns aktiviteter utbetalas reseersättning för billigaste färdsätt vid inlämnande av kvitton och reseräkning. Kontakta kansliet för att få blanketten Reseräkning eller gå in på vår hemsida och skriv ut den själv.

 

Pubafton
 

Datum:   Lördagen den 9 december

Tid:         Kl 17-20

Plats:      Storgatan 11 (vi tar emot vid ingången)

Pris:        150 kr som betalas in på SRF Uppsala läns plusgiro:
27 06 87-7 eller på Swish: 123 145 5310 senast 9 december. Den som vill kan få ett inbetalningskort på plats och betalningen måste då göras senast 14 december.

Anmälan senast måndag 4 december till kansliet.

Bengt Troberg kommer och spelar gitarr och sjunger. Det blir också allsång (advents- och julsånger).

Under kvällen serveras en jul-landgång, måltidsdryck ingår. Vi avslutar med kaffe och något gott till. Meddela vid anmälan om du har någon matallergi.

Alkoholhaltig dryck kan den som vill ta med själv.

Välkomna till en trevlig kväll med fin gemenskap

Fritidsgruppen

 

Syntolkad musikteaterföreställning
 

Johanna. Ett musikaliskt äventyr för alla som är eller någon gång har varit barn.

Plats: Uppsala Stadsteater. Föreställningen är 2 timmar och 10 minuter lång inklusive paus.

Datum: Lördag 13 januari  

Tid: kl 16.00 på Stora Scenen. Förhandsinformation kl 15.00 på Intiman 1 tr upp där syntolken väntar och vi får träffa skådespelarna.

Pris: 375 kr. Ledsagare följer med utan kostnad.

Syntolk: Nico Psilander

Anmälan senast torsdag 30 november till kansliet (begränsat antal biljetter så anmäl i god tid).

Biljetter skickas ut efter sista anmälningsdag.

Sista betalningsdag 15 december.

Föräldralösa Johanna bor ensam i en trädkoja i skogen och kan allt man behöver för att överleva. Men hon har aldrig lärt sig läsa och kan därför inte tyda brevet hennes mamma lämnat efter sig.

En dag möter hon den excentriska Molvidsson, en förläst enstöring som går med på att låtsas vara hennes pappa så att hon ska få börja skolan. Därmed kastas Johanna in i en ny och förvirrande värld där hon tvingas använda all sin uppfinningsrikedom för att klara sig.

Med Johanna har Aksel Morisse och Danny Wattin skrivit en humoristisk, underhållande och berörande musikteaterföreställning för hela familjen.

Medverkande: Tehilla Blad, Emelie Falk, Elsa Forsberg, Gustaf Mardelius, Bashkim Neziraj, Reuben Sallmander och Malin Tengvard

Uppdaterat: 2023-09-06