Tid: torsdag den 14 december kl. 11.00 samling vid kansliet.
Plats:  Svelato Gelatolabb & Café Väsby 6, Bälinge.
Svelato ligger i Väsbylund Byggnadsvård & Gårdsbutiks lokal.

Samling på kansliet på Kungsgatan 64 där vi försöker samordna resan till Bälinge.
Man kan så klart ta sig dit på egen hand, meddela det till kansliet vid anmälan. Ses vi där är det klockan 12 som gäller.

Pris: Självkostnad (var och en beställer själv vad man vill äta plus reskostnad). Det kommer att finnas möjlighet att köpa en enklare lunch.

Anmälan senast den 8 december kl.12.00 till kansliet telefon: 018-56 09 21/22 eller via e-post: uppsala.knivsta@srf.nu.

Det spelar väl ingen roll vilken årstid det är? Glass är gott året runt, det tycker vi alla glassälskare. För att göra något kul så här före jul så erbjuder Fritidskommittén alla som vill ha en lite annorlunda upplevelse att följa med ut till Bälinge och äta hemgjord glass.

Så här står det på deras hemsida:

Vår gelato görs direkt i lokalen, där kunderna kan se hela processen. De smaker som vi lägger fram i disken följer säsongens utbud av frukt, bär, men även årets högtider, vilket innebär att man under december kan få saffransglass, glöggsorbet och pepparkaksgelato.

Nu finns det ju möjlighet att äta en enklare lunch där ute, men vad det är vet vi inte i skrivande stund. Men när du anmäler dig så hoppas vi att vi vet det.

"Svetalo hittar man i Väsbylund Byggnadsvård & Gårdsbutik lokal. I byggnadsvårdsbutiken hittar du allt du behöver för att bygga, renovera och inreda ditt hus, såväl invändigt som utvändigt. Här finns även inredning för gammal och ny miljö.  

I gårdsbutiken erbjuder vi vilt (bland annat dovhjort, kronhjort, rådjur och vildsvin) från Kiplingeberg och andra lokalproducerade livsmedel från småskaliga mathantverkare som vi valt ut med omsorg."

Ta chansen att komma ut på en trevlig utflykt på landet.  

Hälsar fritidskommittén.