Illustrerade händer som håller i varandra.

Engagera dig

Bli medlem i Synskadades Riksförbund – för ett tillgängligt samhälle.

Synskadades Riksförbund arbetar för att förenkla vardagen för personer med synnedsättning, vi har till exempel arbetat fram punktskrift på läkemedelsförpackningar, talstöd i bankomater och ticksignalen vid övergångsställen – en signal som är livsviktig för oss. Som medlem kan du själv vara med och påverka vilka frågor vi tillsammans ska jobba med.

Kom med i vår gemenskap! Vi ordnar många aktiviteter där du som medlem kan träffa nya vänner och prova på något nytt. Vi går på teater, bio och idrottsevenemang med syntolkning och ordnar studiecirklar, fester och läger. Vi reser också över hela världen med vår resebyrå. Vill du hellre prata över en kopp kaffe ordnar våra lokalföreningar med fikastunder och mötesplatser.

Kanske har du börjat se sämre? Eller har du någon vän eller släkting som gör det? Bli medlem idag! Du kan också bli stödjande medlem.

Ditt medlemskap har du i lokalförening eller distrikt, de bestämmer själva om sin medlemsavgift som varierar mellan 100 och 250 kronor om året.

Hitta din lokalförening här

För mer information om hur du blir medlem ring 08-39 90 00 eller skicka e-post till medlem@srf.nu

  1. Stöd oss

    Synskadades Riksförbund ger stöd till synskadade på olika sätt. Vi i vår tur, har därför behov av ekonomiskt stöd.

  2. Bli medlem

    Vill du att personer med synnedsättning ska kunna delta i samhället på rättvisa villkor? Då ska du bli medlem hos oss. Välkommen, vi är…