Årets ledarhundsvalpar

2022 blir det tolfte året i rad som Synskadades Riksförbund delar ut kalendern "Årets ledarhundsvalpar".


I vår kalender kan du se några helt underbart söta valpar. De är morgondagens ledarhundar – för oss en symbol för trygghet och frihet. Kalendern är också vår största informationskampanj och ditt stöd är viktigt i vårt arbete med att förbättra villkoren för alla som har en synnedsättning.

Förbeställ 2022 års kalender redan nu!

Genom att beställa ditt exemplar redan nu kommer du få kalendern först av alla, i slutet av november. Vill du beställa fler exemplar så finns möjlighet till det i december.

Observera att om du har gett en gåva till Synskskadades Riksförbund under det senaste året kommer du automatiskt att få 2022 års kalender hemskickad. Då behöver du alltså inte beställa en kalender via denna sida.

Vill du beställa årets kalender? Inga problem, mejla givarservice@srf.nu så ordnar vi det. I mejlet, skriv att det gäller 2022 års kalender, ditt namn och adress så skickar vi den till dig. 

Vill du ge en gåva i samband med din beställning?

Kalendern kostar inget att beställa, istället medföljer ett inbetalningskort om du vill ge en frivillig gåva för att stödja vår verksamhet. Vill du hellre Swisha en gåva kan du välja att göra det i samband med din beställning via formuläret nedan.

Steg 1 av 3: Börja din beställning

Det finns fel i formuläret

Välj om du är privatperson eller företag