Bli månadsgivare

Genom att bli månadsgivare till Synskadades Riksförbund stöttar du vår verksamhet med ett fast belopp varje månad som du själv väljer storleken på. Som månadsgivare bidrar du också till att minska våra administrativa omkostnader. Du ansluter dig som månadsgivare via autogiro och kan göra det på nedanstående sätt.

Här kan du ansluta dig som månadsgivare direkt via webben med hjälp av BankID.

Anslutningen sker via Assentlys signeringstjänst (öppnas i nytt fönster), där du fyller i dina uppgifter i ett formulär och signerar via BankID.

Notera: I nuläget är signering med BankID inte tillgänglig för dig som använder skärmläsare för tal och punktskrift. En lösning är just nu under utveckling och kommer att presenteras inom kort. Fram till dess kan du använda alternativet nedan.

Här laddar du ner talong i PDF-format för anslutning via autogiro.

Används om du inte vill signera med BankID. Istället skickar du in din anmälan via vanlig post. Dokumentet har interaktiva fält så att du enkelt kan fylla i dina personuppgifter direkt på skärmen. Därefter skriver du ut sidan, undertecknar och skickar den till oss. Om du har svårt att se raden för underskrift går det bra att göra din underskrift uppe i vänstra hörnet av pappret.

Det går givetvis också bra att skriva ut ett tomt dokument och fylla i alla fält för hand.

Portot behöver du inte tänka på, det är redan betalt. Information om hur du gör för att skicka in utan frimärke finns beskrivet i dokumentet. 

Vill du hellre att vi skickar dig ett autogiro medgivande? Kontakta oss på telefon 08-399 399 eller via e-post till givarservice@srf.nu.

Vi håller dig uppdaterad
Om du uppger din mejladress kommer du åtta gånger per år att få vårt digitala brev för månadsgivare med nyheter från Synskadades Riksförbund, intressanta artiklar och intervjuer, fakta om ögonhälsa samt tips och råd.

Undrar du över något?
Har du frågor om månadsgivande når du oss via e-post på givarservice@srf.nu eller på telefon 08-399 399.

Tack för ditt stöd!

Information om personuppgifter och autogiro
Så här hanterar Synskadades Riksförbunds dina personuppgifter, läs vår policy här.

Här finns information om autogiromedgivande.