Swedbank Robur Humanfond

På ett enkelt sätt kan du ge ett värdefullt bidrag till Synskadades Riksförbunds arbete, samtidigt som du bygger upp ett eget sparande med möjlighet till god avkastning. Allt du behöver göra är att börja spara i Humanfonden.

Du kan månadsspara regelbundet eller själv göra insättningar - välj det som passar dig. Genom ditt sparande i Banco Humanfonden får Synskadades Riksförbund 2 procent av ditt sparkapital varje år.

Swedbank Robur Humanfond är en svensk aktiefond och förvaltas av Swedbank Robur. Humanfonden är en ansvarsfull fond vilket innebär att företagen den investerar i tar ansvar för mänskliga rättigheter, arbetsvillkor och miljö.

Swedbank Robur är en av Nordens största kapitalförvaltare och har fått många utmärkelser genom åren, bland annat "Årets Stjärnförvaltare" av Morningstar och Dagens Industri, och "Bästa fondbolag i Norden" av internationella analysfirman Lipper tre år i rad.

Från 1 juli har avgiften tagits bort i Humanfond, fonden är alltså avgiftsfri. Det innebär att du som sparar i Humanfond kan kombinera långsiktigt sparande och samtidigt stötta SRF:s arbete – utan kostnad. Tidigare avgift i Humanfonden har varit 1,25 procent, och den reduceras nu till 0,0 procent. Nu kostar det inget att göra en god sak. Så fondspara och låt hjärtat vara med!

Läs mer om sparande i Swedbank Robur Humanfond till förmån för Synskadades Riksförbund [extern sida]