Administratör SRF Göteborg

Synskadades Riksförbund Göteborg söker en administratör. Tjänsten på 50 procent är placerad i Göteborg. Tjänsten handlar om administration, telefonistarbete och övrig kontorshantering. Andra arbetsuppgifter är relaterade till våra lokaler. Arbetet innebär kontakter med medlemmar, förtroendevalda och dina kollegor, då din roll blir att administrativt möjliggöra vår verksamhet.

Synskadades Riksförbund, SRF är företrädare för personer med synnedsättning. Vi skapar gemenskap, sprider kunskap, ökar självständigheten och driver med en stark röst frågor för bättre livskvalitet. Läs gärna mer på www.srf.nu/goteborg

Kvalifikationer

  • Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. Kunskaper i andra språk är meriterande.
  • Du har genomgått gymnasiet med godkända betyg.
  • Du ska ha tidigare erfarenhet av administrativt arbete.
  • Du har erfarenhet från föreningslivet.
  • Du är strukturerad, kan planera ditt arbete och har lätt för att hålla många bollar i luften
  • Du har god datorvana och inblick i sociala medier.
  • Du har ett öga för layout och korrektur.
  • Du vill bli en del av vårt team och har en självklar känsla för service.

Stor hänsyn tas till personliga egenskaper och lämplighet vid rekryteringen.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.
Perioder av merarbete kommer att förekomma.
Körkort är ett krav och den sökande måste vara samarbetsinriktad, då en del av tjänsten innebär att biträda kollegor med synnedsättning.

Notera att ledarhundar är ett självklart inslag på arbetsplatsen.

Vi har kollektivavtal (Fermia- Unionen).

Intresserad?

Löpande rekrytering gäller. Processen inleds omedelbart och avslutas när vi funnit lämplig person för jobbet.

Ansökan märks med ”Administratör” och en CV samt personligt brev mailas till verksamhetsledaren erik.lonnroth@srfgoteborg.se som även nås via telefon 0723-32 01 04 vid frågor.

Genom att ansöka om tjänsten godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för de som handlägger rekryteringen inom organisationen i enlighet med GDPR. Länk till vår hemsida  www.srf.nu

Inför rekryteringen har Synskadades Riksförbund tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.