Engagerad projektmedarbetare sökes

Du kommer att ingå i vårt team som arbetar med organisationsutveckling.

I rollen som projektmedarbetare är den primära uppgiften att vara stöd och idéspruta för förtroendevalda och medlemmar som vill pröva olika former för engagemang. Du rapporterar till chefen för medlems- och uppdragsverksamheten.

Tjänsten behöver inte utgå från förbundets kansli i Enskede i södra Stockholm, utan kan ske på distans från hemort. Vi vill också uppmärksamma dig på att det finns hundar på kansliet.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen måste du vara självgående, initiativrik och van att samarbeta med andra mot gemensamma mål. Du gillar att självständigt planera och strukturera ditt arbete samtidigt som du är en del av rikskansliets lagarbete.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och har god vana att arbeta i MS-Office inkl Teams.

Det är viktigt att du har kunskap om och förståelse för förutsättningarna inom ideell verksamhet och delar SRFs vision om alla synskadades rätt till full delaktighet och jämlikhet i samhället.

Det är meriterande om du har egen synnedsättning eller annan erfarenhet av synskador.

Fackligt ombud är (Unionen) Jimmy Pettersson 08-39 94 46.

Anställningsform

100 procentig projektanställning under ett år.

Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse.

Din ansökan, innehållande CV och personligt brev skickas till lena.ridemar@srf.nu. Det går också bra att ringa Lena på telefon 08-39 91 51.

Sista ansökningsdag är den 31 januari 2022.

I denna rekrytering tillämpar vi så kallat löpande urval vilket innebär att vi intervjuar efter hand och då ansökningarna når oss. Det kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden gått ut.