Närbild medelålders leende kvinna i profil. Glasögon, axellång brunt hår. Hörsnäcka i örat.

Kommunikatör till medlems- och givarservice

Synskadades Riksförbund söker en medarbetare till medlems- och givarservice.

Medlems- och givarservice mål är att erbjuda hög service och support till våra medlemmar och givare. Som kommunikatör hos oss är du en viktig del av ett team som sätter våra medlemmar och givare i centrum och som med delat ansvar utför teamets uppdrag.

Huvuduppgiften är att ta emot frågor/ärenden via telefon och e-post under vardagar samt kunna moderera Synskadades Riksförbunds sociala medier-konton. I arbetsuppgifterna ingår utskick, registervård som uppdateringar, kontroller, felrättning samt andra administrativa uppgifter i vårt CRM-system. Du ska också hålla i utveckling av system och rutiner.

Du behöver ha gedigen erfarenhet av att arbeta i olika typer av CRM-system då vi behöver fler kollegor som kan ta fram adressfiler, statistik och rapporter ur vårt system.

Dina kvalifikationer och kompetenser

Vi söker dig som tycker att det är roligt att ge hög service och se till att de som kontaktar oss blir nöjda. Du är social, vänlig och pedagogisk samt har förmåga att skapa goda relationer som inspirerar till engagemang och givande.

Du har mycket god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team, där du tar ansvar för arbetsuppgifter och delar med dig av din kunskap och erfarenhet. Du är bra på att prioritera, tar egna initiativ för att förbättra arbetssätt och rutiner, är lösningsfokuserad och noggrann, samt håller deadlines. Du får gärna ha ett intresse för synskaderelaterade frågor.

Du har erfarenhet av servicearbete, kundtjänstarbete eller motsvarande. Du har god datorvana och vana av att arbeta i och utveckla rutiner i CRM- och ärendehanteringssystem samt kunskaper i Microsoft Dynamics.

Du har god kommunikationsförmåga – både i tal och skrift.

Om Synskadades Riksförbund

Synskadades Riksförbund (SRF) är Sveriges ledande företrädare för personer med synnedsättning. En partipolitiskt och religiöst obunden organisation som tillvaratar synskadades intressen genom arbete med påverkan, kunskapsspridning och för ökad självständighet.

SRF bildades redan 1889 med syfte att värna synskadades intressen och rättighet till full delaktighet och jämställdhet i samhället. Idag består organisationen av 129 föreningar med drygt 11 000 medlemmar.

Låter det intressant?

Skicka in din ansökan till jobbansokan@srf.nu så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser gärna att du bifogar ett kort personligt brev där du berättar din historia och hur du tror att din erfarenhet skulle kunna bidra i rollen.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig Eva Galyas Vallin på eva.vallin@srf.nu.

Varmt välkommen med din ansökan!