Projektledare SRF Norrbotten

Synskadades Riksförbund Norrbotten, med kansli i Luleå, söker nu en: Projektledare på ett år. Tjänstens placering behöver inte vara i Norrbotten.

Tjänsten är en ettårig projektanställning på ca 75%och kan utföras från din hemort, efter samråd med arbetsgivaren, och gärna där det finns ett SRF kansli.

Tjänsten innebär att på uppdrag av distriktsstyrelsen vara en del i arbetet med distriktet och lokalföreningarna i Norrbotten och kan så småningom leda till en anställning som ombudsman/verksamhetsutvecklare med placering i Luleå.

I arbetet ingår:

 • Intressepolitiskt påverkansarbete
 • Utbildning och information
 • Organisations- och medlemsutveckling
 • Stöd till styrelser i distrikt och lokalföreningar

Arbetet innebär många kontakter såväl internt inom SRF som externt med olika aktörer.

Kvalifikationer:

 • - Du har lätt för att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift
 • - Du är initiativrik och analytisk och har lätt att samarbeta
 • - Du har erfarenhet från föreningslivet
 • - Du ska ha genomgått gymnasiet med godkända betyg, och högskolepoäng inom statsvetenskap, samhällsvetenskap eller andra sociala inriktningar ses som meriterande
 • - Du har god datorvana och inblick i sociala medier
  - Du har en egen synskada
 • - Stor hänsyn tas till personliga egenskaper och lämplighet vid rekryteringen

Tillträde enligt överenskommelse. Notera att på våra kanslier finns det ledarhundar, och att dessa får vistas på kansliet och i vår verksamhet. För att du ska vara aktuell för att söka tjänsten krävs det att vi kan få lönestöd från arbetsförmedlingen.

Intresserad?

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta:

Arbetsledare Ulla Bergeros, 070-699 77 00, mail ulla.bergeros@srf.nu

eller personalhandläggare Mikael Strömberg, tfn 08-39 91 66,

mail mikael.stromberg@srf.nu

Skicka din ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk till

e-post: mikael.stromberg@srf.nu  

Märk ämnesraden med:

”Ansökan SRF Norrbotten”.

Vi har kollektivavtal (Fremia- Unionen).

Genom att ansöka om tjänsten godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för de som handlägger rekryteringen inom organisationen i enlighet med GDPR. Länk till vår hemsida  www.srf.nu

Inför rekryteringen har Synskadades Riksförbund tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Synskadades Riksförbund, SRF, är landets företrädare för personer med synnedsättning. Vi skapar gemenskap, sprider kunskap, ökar självständigheten och driver med en stark röst frågor för bättre livskvalitet. Läs gärna mer på www.srf.nu