Om tjänsten: Som ansvarig för SRF Go planerar du resor och aktiviteter anpassade för våra synskadade medlemmar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Budgetering, planering, genomförande och uppföljning av resor som erbjuds SRF:s medlemmar
  • Skapa ett mångfacetterat och spännande utbud av resor både genom inköp av paketerade resor och helt eget arrangerade resor
  • Kontakt med såväl medlemmar, resebolagen och externa aktörer
  • Budgetering och administrering av utbetalningar och andra kostnadsersättningar
  • Ansvar för anlitande av ledsagare till reseverksamheten och handledning av ledsagare
  • Ansvarar för resegarantihandläggning i relation till Kammarkollegiet
  • Handläggare för projektet ”skräddarsy egen resa”
  • Skrivning av projektansökningar för att hitta externa pengar till reseverksamheten och redovisning av stiftelsebidragen
  • Tjänsten innehåller även tillkommande administrativa arbetsuppgifter
  • Du kommer också fungera som arbetsbiträde till två kollegor

För att trivas i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann. Du behöver kunna jobba proaktivt med såväl planering som problemlösning. Det krävs att du har en pedagogisk förmåga i kontakt med medlemmar och förståelse för medlemmars olika förutsättningar. Du behöver vara flexibel och ha lätt att samarbeta med såväl externa som interna kontakter.

Din profil: Vi ser att du har eftergymnasialutbildning inom ekonomi, turistnäring, kommunikation eller annan utbildning som kan anses relevant. Du behöver ha erfarenhet av budgetarbete, vara en god projektledare och är van att arbeta mot uppsatta mål. Det kommer vara meriterande om du arbetat tidigare med att planera gruppresor.

Du bör ha minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet för tjänsten.

Det är meriterande om du har samarbetat eller på annat sätt haft kontakt med personer med funktionsnedsättning, särskilt synnedsättning. Vidare ser vi det positivt om du har erfarenhet av att hitta finansiella medel till verksamheten.

Praktisk information
Målstyrd arbetstid samt flexibelt arbetssätt med minst tre fasta dagar på kontoret. Visst arbete utanför kontorstid kan förekomma. Placeringsorten är på SRF:s kansli i Enskede. SRF är en hundvänlig arbetsplats.
Du ingår gruppen Medlem och Uppdrag och rapporterar till verksamhetschef Gunilla Söderström. SRF har kollektivavtal.

Det är viktigt att du delar SRF:s vision om alla synskadades rätt till full delaktighet och jämlikhet i samhället. Det är bra om du har kunskap om och förståelse för förutsättningarna inom ideell, offentlig eller politiskt styrd verksamhet. Det är också positivt om du har erfarenhet relaterad till synskador.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Gunilla Söderström, chef Medlem och Uppdrag: gunilla.soderstrom@srf.nu telefon 08-39 92 34
Fackligt ombud är Jimmy Pettersson Unionen:  jimmy.pettersson@srf.nu telefon 08-39 93 46

Anställningsform: Föräldrar vikariat på heltid 100 % under tiden 1/10 2024 – 31/12026

Din ansökan, innehållande CV och personligt brev, skickar du till jobbansokan@srf.nu.

Sista ansökningsdag är 18/8 2024.

I denna rekrytering tillämpar vi så kallat löpande urval vilket innebär att vi intervjuar sökande efter hand som ansökningar når oss. Det kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden gått ut.

Synskadades Riksförbund (SRF) är Sveriges ledande företrädare för personer med synnedsättning. Vi är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation som genom arbete med påverkan, kunskapsspridning och för ökad självständighet och delaktighet vill förbättra synskadades livsvillkor. SRF bildades redan 1889 med syftet att värna synskadades intressen och verkar idag för rätten till full delaktighet och jämställdhet i samhället. Organisationen har idag drygt 11 500 medlemmar.