Verksamhetsvärd, Malmö

Synskadades Riksförbund, SRF, är landets företrädare för personer med synnedsättning. Vi skapar gemenskap, sprider kunskap, ökar självständigheten och driver med en stark röst frågor för bättre livskvalitet. Läs gärna mer på www.srf.nu.

Synskadades Riksförbund Malmö, söker nu en verksamhetsvärd

på 75-100% till vår omfattande verksamhet i föreningslokalen påVendelsfridsgatan 13 i Malmö.

I arbetsuppgifterna ingår:

Planera, förbereda och genomföra möten, medlemsträffar och studiecirklar, vilket innebär allt såsom inköp, servering, allmän service, ledsagning, möta upp och hjälpa medlemmar till färdtjänst och dylikt. Dessutom ingår allmänna kontorsgöromål,  svara i telefon, och vara backup i allehanda kontorsarbete. Dessutom ingår att bistå synskadade funktionärer med läs- och skrivhjälp, ledsagning, allmän service vid träffar och möten.

Kvalifikationer:

  • Du tycker om att samarbeta och träffa människor
  • Du tycker om att ge service och hitta lösningar på praktiska problem
  • Du har erfarenhet av ledsagning av personer med synnedsättning
  • Du har goda kunskaper i svenska språket
  • Du har erfarenhet av administrativt arbete
  • Du har erfarenhet från föreningslivet
  • Du har god datorvana 

Stor hänsyn tas till personliga egenskaper och lämplighet vid rekryteringen.

Övrigt:

Tjänsten är tillsvidare och på del- eller heltid, med sex månaders provanställning. Tjänstens placering är på föreningens kansli på Vendelsfridsgatan 13 i Malmö, där också en kanslist arbetar.  Tillträde enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal (KFO - Unionen).

Notera att det finns ledarhundar inom SRF, och att dessa får vistas i föreningslokalen. För att du ska vara aktuell för att söka tjänsten krävs det att vi kan få lönestöd från arbetsförmedlingen.

Intresserad?

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ordförande, Roger Wittiko, 0722-099456 eller personalhandläggare Gunilla Thomsson, 08-399166, mail gunilla.thomsson@srf.nu

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till e-post info@srfmalmo.se senast 29 februari. Notera att vi kan komma att påbörja urval och intervjuer under ansökningstiden. Skriv i ämnesraden "Verksamhetsvärd SRF Malmö"

Genom att ansöka om tjänsten godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för de som handlägger rekryteringen inom organisationen i enlighet med GDPR.