Tecknad sol som stiger upp över ett moln

Välkommen tillbaka till Ängelholm-Båstad

Föreningen har fått en ny styrelse, valberedning, revisorer, ombud till repskap och årsmöte i SRF Skåne. Det är en historisk dag för vår förening, en soluppgång efter kräftgång och nedläggningshot.

Det är med stor glädje som vi kan hälsa alla tidigare och nya medlemmar välkomna till en efterlängtad come back för SRF Ängelholm – Båstad. Vi lägger samtidigt de senaste årens osämja och turbulens bakom oss. 

Nya friska tag

Söndagen den 7 mars 2021 skrev vår förening historia. Årsmötet valde en ny styrelse och andra förtroendevalda. 

Budget och medlemsaktiviteter 

Nya och nygamla aktiviteter för er medlemmar är prioriterade. Lucia, gåsamiddag, syntolkad teater, besök i hembygdsparken är planerade. Men även aktiviteter som vi sanarbetar med våra grannföreningar om. Vem vet, kanske blir det ost- och vinprovning, havsfisketur på Öresund eller en grundkurs i Iphone. 

Redan klara aktiviteter

Öppet hus på Torgträffen sista onsdagen i månaderna augusti, september, oktober och november. Ingen anmälan krävs och kostar ingenting, det blir mellan 14.00 och 16.00.

Även Luciafirandet är bokat måndag den 13 december kl. 13.00 - 17.00 

Styrelsen välkomnar alla goda uppslag.  

Viktigt för föreningens framtid är nu att få tillbaka medlemmar som har lämnat oss. Vi förstår att många är missnöjda med allt trassel i föreningens ledning. Coronan har säkert också bidragit när vi tvingats stäla in medlemsaktiviteter. Eller skjuta dem på framtiden.

  1. Verksamhetsberättelse 2020

  2. Förtroendevalda

    Förtroendevalda 2021

  3. Kamratstödjare

    Eva-Lena Lindell och Lizz Malmborg har utsetts till kamratstödjare. Förhoppningsvis kan de tillsammans med er medlemmar hitta vägar fra…