SeBra-mässan

Välkommen till en kostnadsfri mässa för dig som inte längre Ser Bra
28 januari 2020

SeBra

Synskadades Riksförbund Göteborg hälsar dig varmt välkommen till årets SeBra-mässa. Här erbjuds du enklare vardagshjälpmedel, optik, information från samhället, habilitering och rehabilitering. Mässan är framförallt för dig som börjat se sämre eller dig med en anhörig eller vän som kan behöva veta vilka möjligheter som finns. Du kanske inte är eller ser dig själv som ”synskadad” men vår förhoppning är att du här kan bli inspirerad om hur man faktiskt kan leva, må bra och känna att framtiden ändå kan se ljus ut, trots en försämrad syn. Här finns informationer för alla, oavsett ålder. Alla är välkomna!

Datum:     Tisdag den 28 januari 2020
Klockan:
14.00 – 18.00
Plats: 
Dalheimersalen, Dalheimers hus
Slottsskogsgatan 12, 414 53 Göteborg
Kostnad: GRATIS

Eftermiddagen ägnas åt att visa upp möjligheterna och vad samhället kan erbjuda dig som börjat se sämre. Det kommer att vara föreläsningar av bland annat en ögonläkare och en sjukgymnast. På plats finns utställare som ger dig möjlighet att tala med optiker, tekniker, synpedagog, utställare som delar med sig av information om samhällets skyddsnätverk, oavsett om du är pensionär eller mitt i arbetslivet finns det något för dig. Vi har även utställare som låter dig testa olika enklare vardagshjälpmedel. Dessutom kan du träffa andra som gått igenom någonting liknande.

Kanske känner du någon som borde följa med och se vad mässan kan erbjuda?

Entrén till mässan är kostnadsfri och du behöver inte vara medlem för att komma. Ingen anmälan krävs. SRF Göteborg bjuder på fika.

Har du några frågor ställer du dem via e-post till anders.ziethen@srfgoteborg.se eller per telefon 072-332 01 22, alternativt 031-727 22 38.

Välkommen!