SeBra

Aktiviteten har passerats

Välkommen till en kostnadsfri mässa
för dig som inte längre Ser Bra
29 januari 2019

Synskadades Riksförbund Göteborg hälsar dig varmt välkommen till årets SeBra-mässa med enklare vardagshjälpmedel, optik, information från samhället, habilitering och rehabilitering. Alla är välkomna men fokus ligger på dig som börjat se sämre och dig med en anhörig eller vän som kan behöva veta vilka möjligheter som finns. Du kanske inte är eller ser dig själv som ”synskadad”, men mässan kan förhoppningsvis öppna upp dörrar för hur man faktiskt kan leva och må bra, trots en försämrad syn.

Datum:        Tisdag den 29 januari 2019

Klockan:     14:00 - 18:00

Plats:           Dalheimersalen, Dalheimers hus

Slottsskogsgatan 12, 414 53 Göteborg

Kostnad:    GRATIS

Eftermiddagen ägnas åt att visa upp möjligheterna och vad samhället kan erbjuda dig som börjat se sämre. Det kommer att vara föreläsningar av ögonläkare och Syncentral. På plats finns också utställare som ger dig möjlighet att tala med en optiker, delar med sig av information om samhällets skyddsnätverk och som låter dig testa olika enklare vardagshjälpmedel. Det finns också möjlighet att träffa andra som gått igenom någonting liknande.

Kanske känner du någon som borde följa med och se vad mässan kan erbjuda?

Entrén till mässan är kostnadsfri och du behöver inte vara medlem för att komma. Ingen anmälan krävs. SRF Göteborg bjuder på fika.

Har du några frågor ställer du dem via e-post till catarina.ahlquist@srfgoteborg.se eller per telefon 072-332 01 09, alternativt
031-727 22 38.

Välkommen!