GREASE Syntolkad

Välkommen på syntolkade musikalen GREASE

Datum och tid: Fredagen den 29 november, samling kl. 18.15

Plats: Nöjesteatern, Amiralsgatan 35 i Malmö.

Pris: 400 kr för SRF Malmös medlemmar. Betalning sker med inbetalningskort som skickas hem.

Handling:

Musikalen Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen! När Grease sätts upp på Nöjesteatern åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på.

För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightnin, You´re the One That I Want och We Go Together.

I Grease träffar Danny sin Sandy i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

Föreställningen börjar kl. 19 och håller på i 2 h och 35 min (inkl 20 min paus).

Vi har förbokat ett begränsat antal biljetter.

Anmäler dig till kansliet på 040-25 05 40 eller info@srfmalmo.se, dock senast tisdagen den 20 augusti. Vid anmälan berätta om du behöver lur och/eller ledsagning.

Om ni skulle ha frågor innan föreställningen eller behöver komma i kontakt med någon så kan ni ringa Maj-Britt Ryman 070-324 66 09.

Hjärtligt välkomna önskar

styrelsen