Hans och Greta syntolkad teater

Syntolkad familjeföreställning Hans och Greta

Välkommen till en teaterföreställning som syntolkas på HIPP.

Datum och tid: söndagen den 1 december samling kl. 15.15
Plats: HIPP, Kalendegatan 12 i Malmö.
Pris: 150 kr/vuxen och 100 kr/barn. Betalning sker med inbetalningskort som skickas hem. Biljetterna delas ut på plats. 

Handling:
Alla känner vi till sagan om Hans och Greta. De stackars barnen som utsätts för värsta mardrömmen! Men vad är det egentligen som händer?

I lekens värld kan resan utan föräldrarna till Häxans hus bli både farlig och rysligt spännande! Med humor, glädje och på ett sprudlande knasigt gibberish-språk tar vår ensemble tag i en av Bröderna Grimms mest kända sagor och gör den helt till sin egen. Akrobatik, clowneri och en hel del äventyr – du får med skräckblandad förtjusning uppleva sagan på ett helt nytt vidunderligt sätt!

ÅRETS FAMILJEFÖRESTÄLLNING FÖR ALLA ÖVER 7 ÅR.

Föreställningen börjar kl. 16 och förställningen håller på i 1 timmar och 15 minuter.

Vi har förbokat ett begränsat antal biljetter. Medlemmar från andra delar av Skåne är också välkomna.

OBS gäller endast för medlemmar utanför Malmö. Reseersättning utgår som vanligt från SRF Skåne för resor utanför Malmö. När kvittot har sänds in inom 3 månander efter syntolknings tillfället.

Anmäler dig till kansliet på 040-25 05 40 eller info@srfmalmo.se, dock senast fredagen den 25 oktober. Vid anmälan berätta om du behöver lur och/eller ledsagning.

Om ni skulle ha frågor innan föreställningen eller behöver komma i kontakt med någon så kan ni ringa Maj-Britt Ryman 070-324 66 09.

Hjärtligt välkomna önskar

styrelsen