Torsdagscafé med underhållning av Eva och Hasse
På torsdagscaféerna brukar vi ha någon form av program, ofta i form av underhållning. På bilden är det Hasse och Eva från High Five som spelar.

Torsdagscaféer

På torsdagscaféerna har du chans att träffa andra synskadade, lära känna nya människor, fika och lära dig något matnyttigt.

Torsdagscaféet håller öppet i Gotlandssalen, Gotlandgatan 44 på Södermalm, vanligen en torsdag i månaden mellan klockan 13 och 15.

Alla medlemmar, anhöriga och intresserade som vill veta mer om Synskadades Riksförbund, eller bara umgås över en fika, är varmt välkomna. Ingen anmälan.

Du kan köpa gott kaffebröd eller smörgås och kaffe/te till starkt subventionerat pris: kaffe/te med tilltugg kostar 20 kronor, och vill du ha en smörgås kostar det också 20 kronor.

Vi har varierande teman. På flera caféer har vi haft boktips. Vi tar gärna emot fler boktips, så kan vi dela med oss av dem senare.

Datum i vår: 13 februari, 12 mars, 16 april, 14 maj.

Program för caféerna meddelas i taltidningarna när tiden närmar sig.

Hjärngympa!

Detta vårens första café den 13 februari 2020 startar vi upp med lite hjärngympa, kanhända en uppfriskande frågesport eller något liknande.

Välkommen torsdagen den 13 februari till vårt traditionella eftermiddagscafé där SRF Stockholms Stads medlemmar under ett stort antal torsdagar träffats, fikat och tagit del av olika teman.

Som vanligt är adressen Gotlandsgatan 44, mellan kl 13.00 och 15.00.

Vi serverar kaffe/te för 20kr. Varm smörgås 20kr.

Information om våra caféer kan du i god tid läsa om i taltidningarna samt på Stockholm stads hemsida.

Varmt välkommen önskar

SRF Stockholms Stad