Spräng gränserna. Tre figurer i olika färger sträcker upp händerna i luften

Spräng gränserna - medlemsforum 2019

Den 3-4 maj 2019 genomförde Synskadades Riksförbund ett medlemsforum med ca 1350 SRF:are på Stockholm Waterfront Congress Centre.

Medlemsforum är över

Nedan kan du läsa om det som hände på Medlemsforum den 3-4 maj 2019. 

Hitta snabbt

Praktisk information
Menyer
Program för medlemsforum

Seminarier under medlemsforum
Workshops under medlemsforum
Barnaktivteter under medlemsforum
Utställare

Höjdpunkter under Medlemsforum

Fredagen

Dags att agera. Under fredagen har Synskadades Riksförbund en aktion på Sergels Torg i Stockholm. Det kommer att bli en stor utåtriktad aktivitet på hela plattan med temat ledsagning.

Bubbel med babbel. Mellan 16.30 och 18 serveras alkoholfritt bubbel under en minglande aktivitet på Waterfront Congress Centre.

Middag. Klockan 18 startar middagen på Waterfront Congress Centre. Stockholmsdistriktet ansvarar för underhållning och roliga inslag.

Lördagen

Föreläsningar. Under lördagsförmiddagen stundar gemensam aktivitet med föreläsningar. Du kan förvänta dig en blandad kompott fram till lunchtid.

Seminarier och workshops. Mellan 13:30 och 16 har du chansen att prova på Parkour, skapande verkstad, skapande workshop samt workshop om läsplattor och smartphones. Utställare kommer att finnas på plats för att visa ny teknik om hur man kommunicerar med sitt hem och underlättar vardagen.

Babben Larsson. Mellan klockan 16 och 17 kommer Babben Larsson att hålla en underhållande föreläsning för medlemsforums deltagare.

Middag, underhållning och dans. Detta avrundande event börjar klockan 19. Förutom hemliga inslag kan redan nu avslöjas att Synliga uppträder.

Radio SRF sänder direkt

Även om du inte har möjlighet att vara på plats under medlemsforum så kan du ändå följa stora delar av programmet via Radio SRF som direktsänder under fredagen och hela lördagen. Mer information hittar du på Radio SRF:s sidor.

 1. Menyer

  Nedan hittar ni information om maten som serveras under Medlemsforum

 2. Praktisk information

  Här hittar du praktisk information som är bra att veta när du kommer till medlemsforum.

 3. Utställare

  Det finns möjlighet att handla direkt av vissa utställare, betalning sker antingen med Swish eller kort. I övrigt går det att beställa …

 4. Barnaktiviteter

  Aktiviteter för barn och ungdomar Barn- och ungdomsverksamheten är på plan 3 fredag kväll 20.00 - 22.30 och lördag mellan 9.00 - 17.00.…

 5. Program

  Här hittar du programmet för Spräng gränserna - medlemsforum den 3-4 maj 2019

 6. Hallå där, Jeanet

  Jeanet Kjöller är projektledare för medlemsforum 2019 - Spräng gränserna