Två barn och en ledare sitter i en soffa. Ett av barnen har ett rött dragspel i famnen och spelar. Alla tittar på dragspelet och skrattar.

Barnaktiviteter

Aktiviteter för barn och ungdomar Barn- och ungdomsverksamheten är på plan 3 fredag kväll 20.00 - 22.30 och lördag mellan 9.00 - 17.00.

Du hämtar ditt barn under lunchen på lördagen.
Självklart är alla barn, både barn med synnedsättning och deras syskon välkomna till aktiviteterna.

Fredag kväll kl. 20.00 kommer vi att ha biomys på plan 3.

Under lördagen kommer det att finnas barn- och ungdomsaktiviteter med ledsagare och barnvakter på plats. Medan du som förälder deltar på föreläsningar så kan ditt barn testa bland annat parkour som är det nya sättet att uppleva rörelse och glädje på sina egna villkor, pysselverkstad och/eller musikstund.
På lördag eftermiddag kommer teatergruppen Trio Spelevink att ha en föreställning som passar barn i åldrarna 5-12 år. Det finns även soffor på plan 3 för de ungdomar som bara vill ha soffhäng.

Vid kulturprojektet Skapa loss bord kan du testa på att skapa elektronisk musik under lördagseftermiddagen.

På söndagen finns det möjlighet att få en specialvisning av djuren på Lill-Skansen. Till Skansen åker man själv med sin familj och betalar inträde, SRF står för specialvisningen. När du anmäler dig till medlemsforum, anmäl också intresse till Skansen och om ditt barn vill delta på barn- och ungdomsaktiviteterna till christine.heli@srf.nu

Anmäl ditt barn

Glöm inte att anmäla ditt/dina barn med namn, synstatus och ålder och om det är något annat vi behöver veta för att göra medlemsforum så kul som möjligt för ditt barn.
Vid frågor om barn- och ungdomsverksamheten vänd er till christine.heli@srf.nu eller 08- 39 92 46.