Praktisk information

Här hittar du praktisk information som är bra att veta när du kommer till medlemsforum.

Registrering och armband

Registrering sker från klockan 13.00 fredagen den 3 maj. Det är viktigt att alla registrerar sig när ni anländer till Waterfront, även ni som först anländer under lördagen. Registreringen ligger till höger innanför entrén. Ledsagare från varje distrikt registrerar gruppen och får deltagararmband, kort om specialkost och forumkassar.

Detta gäller även för de distrikt och deltagare som enbart deltar under lördagen.

Viktigt att komma ihåg

Deltagararmbandet är ”inträdesbiljetten” till Waterfront hela medlemsforum, från fredag kväll till lördag kväll när jubileet avslutas på natten.

Garderob

Garderoben kommer att vara bemannad av ett antal ungdomar. Från fredag klockan 16.00–23.00, lördag från klockan 09.00 – 01.00. Under middagarna och kvällarna kommer dessutom vakter från ett vaktbolag att finnas så att inte obehöriga kommer in. Därför är det viktigt att ni bär armbandet hela tiden.

OBS

Lämna inte värdesaker i väskor eller i kläder i garderoben. För kvarglömda värdesaker i kläder och väskor ansvaras ej!

Informationsdiskar

SRF kommer att ha en särskild informationsdisk. Den är placerad till höger i entrén och är gemensam med registreringen. Under lördagen kommer det även finnas en informationsdisk på plan 2, till vänster direkt innanför dörren, där seminarier och utställningar äger rum.

Du kan också få information från personal med gula västar.

Biljetter för köp av alkoholdrycker

Efter garderoben finns till höger en ”illgrön kur” där personal från Waterfront säljer alkoholbiljetter på fredagen från klockan 16.00 – 17.45 och lördagen 12.00 – 14.00 och 17.00 – 18.45.

Observera att hotellet är kontantfritt! Det är bra att göra sina köp i god tid innan.

Bordsservering

Vid lunch och middagar är det bordsservering.

Vid lördagens lunch kommer servering att ske allt eftersom, det är bara att sätta sig på ledig plats.

Detta gäller inte vid middagarna. Då börjar serveringen först när alla intagit sina platser. För allas trevnad är det önskvärt och viktigt att vi respekterar de tider som står i programmet. Det kommer att finnas reserverade bord för barnfamiljer, ifall man vill sitta tillsammans.

För att det ska fungera för alla, önskar vi att allergiker sitter till vänster om scenen som är ungefär i mitten av lokalen och hundarna finns på höger sida av scenen.

Specialkost

Vid registreringen har alla som begärt specialkost fått en lapp som det är viktigt att ha med sig vid alla måltider.
Lägg lappen fullt synlig för att underlätta för serveringspersonalen.

Tillgänglighet

Hörslinga finns under lördagens gemensamma förmiddagspass samt i sal C3, i övriga seminariesalar finns högtalare. Syntolkning kommer ske under lördagens gemensamma pass.

Tänk på att Waterfront är ett kontantfritt konferenshotell, endast kort gäller under hela medlemsforum.

Lördagen kommer vi att tillbringa hela förmiddagen på plan 5 och därifrån ytterligare en trappa upp (hissar finns) till en så kallad amfiteater. Där kommer vi att reservera platser längst ner till dem som har lite svårare att gå i trappor, samt för rullstolar och rollatorer. Under förmiddagen serveras kaffe och frukt. Tanken är att ledsagarna för respektive distrikt hämtar till sin grupp. Det kommer att finnas fyra uppmärkta stationer att ta fika ifrån.

Hundrastning

Finns på tre minuters gångavstånd.

När du kommer ut från entrén, sväng vänster och gå längs hela byggnaden till korsningen Klarabergsviadukten. Gå över gatan och ta vänster. Gå cirka 150 meter, när du kommer till ett rödljus så korsar du Blekholmsterrassen och direkt efter till höger finns trappor som leder ner till Blekholmsstranden. Här finns ett grönområde längs Klarabergskanalen. Glöm inte hundpåsar!