Hjälp att lyssna

Veckoprogrammen, de så kallade poddarna, kan du höra endera direkt på webben eller genom att prenumerera på dem till din smarta telefon. Här får du information om de olika sätten att lyssna både på veckoprogrammen och direktsändningarna.

Podden

Varje fredag lägger vi ut ett nytt program av Radio SRF för dig att lyssna på. Programmen läggs upp på hemsidan och du kan höra dem genom att gå in på Radio SRF startsida. 

Lyssna på senaste programmet

Du kan alltid höra det senaste programmet från Radio SRF genom att gå till den här sidan och sprara den som ett bokmärke. Normalt sett startar uppspelningen automatiskt. 

Länk i din mail

Varje gång vi lägger upp ett nytt program skickar vi ut ett mail till alla våra medlemmar. I mailet finns en direktlänk till det aktuella programmet samt innehållet presenterat. Det går att avanmäla sig från utskicken om man inte önskar få dem.

Prenumerera med Podcaster

Det allra enklaste sättet att lyssna på programmet är om du har en smart telefon. 
På en iPhone har du appen Podcaster redan installerad. Starta den och sök efter Radio SRF bland tillgängliga poddar och starta en prenumeration. När du har en prenumeration får du automatiskt ett meddelande på din telefon när ett nytt program är tillgänlgigt. Visste du förresten att även våra andra medier, I selen, Oboj och Perspektiv också finns som podd?

Har du android eller någon annan enhet?
Du kan då manuellt lägga till denna länk för att prenumerera: http://radio.srf.nu/podcast/radiosrfguide.xml

Vi finns i Guide

Använder du eller någon du känner Dolphin Guide? De senaste programmen från Radio SRF går att höra i Dolphin Guide.

Direktsändningar

För att lyssna på våra direktsändningar går man till radio.srf.nu och väljer den spelare som passar bäst (dator eller mobiltelefon). Där finns också en länk om du vill lyssna på programmen i din egen spelare, till exempel Winamp eller Windows Media Player.