Lyssningshjälp

Synpodden kan du höra endera direkt på webben eller genom att prenumerera på den till din smarta telefon. Här får du information om de olika sätten att lyssna både på podden och direktsändningarna.

Podden

Varjannan fredag lägger vi ut ett nytt program av Synpodden för dig att lyssna på. Programmen läggs upp på hemsidan och du kan höra dem genom att gå in på Radio SRF:s startsida. 

Lyssna på senaste programmet

Du kan alltid höra det senaste programmet från Synpodden genom att gå till den här sidan och sprara den som ett bokmärke. Normalt sett startar uppspelningen automatiskt. 

Länk i din mejl

Varje gång vi lägger upp ett nytt program skickar vi ut ett mejl till alla våra medlemmar. I mejlet finns en direktlänk till det aktuella programmet samt innehållet presenterat. Det går att avanmäla sig från utskicken om man inte önskar få dem.

Lyssna på Spotify

Radio SRF:s program går också att höra på Spotify.
Här hittar du Radio SRF på Spotify

Prenumerera med Podcaster eller annan podcast-app

Det allra enklaste sättet att lyssna på programmet är om du har en smart telefon. 
På en Iphone har du appen Podcaster redan installerad. Starta den och sök efter Synpodden bland tillgängliga poddar och starta en prenumeration. När du har en prenumeration får du automatiskt ett meddelande på din telefon när ett nytt program är tillgängligt. Förutom Podcaster på Iphone så finns vi även att hitta i andra poddprogram så som ACast. 

Vi finns i Guide

Använder du eller någon du känner Dolphin Guide? De senaste programmen från Radio SRF går att höra i Dolphin Guide.

Direktsändningar

För att lyssna på våra direktsändningar går man till radio.srf.nu och väljer den spelare som passar bäst (dator eller mobiltelefon). Där finns också en länk om du vill lyssna på programmen i din egen spelare, till exempel Winamp eller Windows Media Player. I de allra flesta fall fungerar spelaren som ligger direkt på startsidan bra att lyssna med, både från mobil och dator.