Tips, reportage, nyheter och historia. Radio SRF:s logotyp med blå ljusvågor

Om Radio SRF

Radio SRF har sändningsuppehåll från november 2021 av både produktionstekniska skäl och för att utveckla programmet. Vi kommer tillbaka under 2022!

Varje fredag kommer en ny podd från Radio SRF med aktuella inslag om händelser inom organisationen eller saker som på olika sätt berör personer med synnedsättning. Vi berättar livshistorier om hur det är att leva med synnedsättning, möter spännande människor och tipsar om lifehacks som gör livet lite lättare.

Varje program är ungefär en halvtimme långt och du kan prenumerera på dem direkt till din smarta telefon eller lyssna på dem direkt på webben. För dig som är medlem skickar vi också ut ett mail med innehåll och en länk till programmet varje vecka. 

Eftersom programmen kommer ut nästan varje vecka är Radio SRF en av de snabbaste informationskanalerna för att berätta om vad som händer i Synskadades Riksförbund. 

Direktsändningar

Vid större händelser i organisationen såsom organisationsråd, jubileum eller kongresser sänder vi direkt. Läs mer under direktsändningar.

Kontakt

radio@srf.nu

Telefonsvarare: 08-39 92 40 

Ansvarig utgivare: Niklas Mattsson, niklas.mattsson@srf.nu

  1. Webbradioarkiv

    I vårt webbradioarkiv hittar du äldre program och sändningar från Radio SRF.