Nya receptionen på Almåsa. En person sitter på golvet och kopplar sladdar, en tjej arbetar i receptionen och en kille skymtar i utkanten av bilden. Det syns att ett byggprojekt pågår.
Den nya receptionen på Almåsa, dagen innan premiären. Ännu återstår en del jobb innan gästerna kommer.

Radio SRF vecka 25/2018

Följ med till "nya" Almåsa

Lyssna på programmet

Efter påskrekreationen stängdes Almåsa Konferens för en omfattande renovering. Under tio intensiva veckor har både huvudbyggnad och många av hotellrummen genomgått stora förändringar. Nu till midsommar är det dags att öppna igen och förberedelserna pågår in i det sista när Radio SRF hälsar på för att kolla vad som är nytt. Harriet Öholm, hotelldirektör på Almåsa tar oss på guidad tur. 

Förra helgen hade riksorganisationen Unga med synnedsättning sitt medlemsforum, organisationens årsmöte. Där diskuterades bland annat den turbulens som varit inom US under det senaste verksamhetsåret. Vi ringde upp ordförande Linus Forsberg för att höra hur läget i organisationen är just nu. 

Det här är också Thereses sista Radio SRF. Hör mer om det i slutet av detta program som också är säsongens sista. 

Vi hörs igen i september - då vi redan nu kan lova att vi bland annat kommer åka tillbaka till Almåsa för att höra vad gästerna tycker om den renoverade anläggningen. 

Redaktionen önskar en trevlig sommar!