Det är en medlemsförmån att få åka på resor med SRF Go. Det kan vara sol- och badresor, temaresor, storstadsresor, vandrings- och cykelutflykter, spakryssningar etc. I de flesta fall samarbetar vi med reseorganisationer men ibland arrangerar vi egna aktiviteter.

Du betalar själv din resa, men SRF Go tillhandahåller minst en ledsagare per två synskadade och står för alla ledsagarkostnader. På gruppresorna kan du umgås med gruppen, men det finns gott om utrymme att hitta på egna utflykter efter överenskommelse med den person som du delar ledsagare med.

Anmäl intresse för valda resor per telefon eller mejl. Om det finns fler anmälda än vi har platser att erbjuda lottar vi. Du som inte får plats på deltagarlistan sätts på reservlistan och kan bli erbjuden plats om någon hoppar av.

Vår resekatalog skickas ut två gånger om året, i maj och i november. Anmäl intresse och önskat läsmedium (svartskrift, daisy, punktskrift eller e–post) om du vill få katalogen hemskickad. Resekatalogen är gratis för alla medlemmar.

Tveka inte att kontakta oss om du undrar över något eller om du vill anmäla dig till någon av våra resor.

Kontaktuppgifter

Telefon: 08-39 90 17. Öppet kl 9–15 mån–fre (lunchstängt kl 11.30–13.00).
Mejl: go@srf.nu